Alltid dessa stereotyper

Jag går igenom gamla foton och rensar bort sånt som är onödigt att spara. Hittar den här bilden som jag knäppte i slutet av Juli och minns varför jag knäppte den. Det är nåt hantverkarföretag och deras slogan fick mig att resa ragg. Inte nog med att män alltid ska behöva leva upp till den evinnerliga mansmyten där män ska trivas bäst med hammare i handen och lort under naglarna – det här förstärker bara bilden av kvinnor som handlingsförlamade våp som inte klarar av att ens hänga upp en tavla på väggen.

Suck.

stereotypt

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Alltid dessa stereotyper

  1. Spanky

    Personligen tyckte jag att det var lite komiskt. Sådana slogans är ju mest på ploy anser jag. Så jag tackar för bilden och det goa skrattet 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!