Välkomna till det nya utseendet!

Sådär, då var det klart! Nu har vi lanserat vår nya design. Om ni läser vår blogg via en flödesläsare så har ni ju inte sett det än, men besök gärna sidan om ni vill kika hur det ser ut. Vi har haft höga krav och ambitioner för vår nya design och efter ett tips från Swedishteen hittade vi det som bäst motsvarade våra önskemål och förväntningar. Vi är väldigt nöjda med resultatet och hoppas att det kommer att skapa en trivsam stämning för såväl existerande som framtida läsare.

Det finns fortfarande lite byggdamm och en del saker kommer säkert att stuvas runt en smula allt eftersom vi filar till kanterna. Exempelvis ska vi skriva om vår sida för Policy & Regler men den är ekande tom än så länge. Det kommer! Vi har också ordnat ett formulär om ni vill komma i kontakt med oss för t.ex. frågor eller inskick av amatörbilder.

Så, utforska gärna den nya sidan och var inte rädd för att prova er fram. Lycka till!

Läs även dessa inlägg:

9 reaktion på “Välkomna till det nya utseendet!

 1. Juliette

  Jo det är snyggt och säkert blir det bra när man vant sig, men just nu…så tycker jag nog det gamla var bättre :-/
  Dock verkar det enklare att skriva från mobilen 🙂

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det gamla utseendet var tyvärr ohållbart. Det saknade massor av funktionalitet och hade inte utvecklats av dess skapare på över två år. Det var i första hand därför vi började söka efter en ny design, för att kunna nyttja nyheter inom tekniken. Vi ville även synkronisera utseendet mer i linje med vår egen syn på estetik. En av de tekniska nyheterna är just att den är bättre anpassad för mobila webläsare i t.ex. telefoner eller plattor.

   Det känns alltid ovant att se nånting byta skepnad, vår blogg är inget undantag – vi har inte riktigt vant oss själva heller 🙂

   Svara
 2. Mimi

  Hej Klumpe! Snygg ny design 🙂

  Det går inte på något sätt att få era alias att stå precis under rubriken som innan, gillade att veta vem av er det var som skrev innan jag börjar läsa 🙂

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Vi jobbar på att ordna en lösning som lätt identifierar vem som skrivit vad men har ännu inte riktigt blivit färdiga med den. Det kommer 🙂

   Svara
  1. Blanka Blad

   Jag är väldigt nöjd med att sidan blir bra när man öppnar den i mobilen och på surfplatta. Det var en av de saker som irriterade oss med det gamla temat.

   Kul att du tycker om det nya utseendet. 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!