Jag vill skriva mer om sex

Sex. Underbart, härligt, vått sex. Kukar i munnar. Fittor som savar. Sex. Analrosetter som mjukas upp och trängs in i. Sperma som sprutar.

Jag skriver mycket mindre om sex än vad jag brukade. Andra ämnen har fått prioritering och den här bloggen har breddat sin repertoar. Mer sexualpolitik, mer tankar, mer omvärld. Det är i sig inte dåligt, men jag saknar att skriva om sex. Jag har inte riktigt samma drivkraft för att skriva om sex numera och jag börjar undra om det beror på att jag gillar annat mer eller om jag börjat ägna mig åt nåt slags märklig självcensur.

Kanske är det den där gamla sexbloggsparadoxen som jag och Blanka emellanåt har nämnt: När vi har sex, då tenderar vi att skriva mindre om det. Det är åtminstone sant för mig. Ju mer jag har sex, desto mindre skriver jag om det.

När jag började den här bloggen hade jag –vad jag tyckte då var– ganska mycket sex. Jag var i ett normalt, monogamt förhållande och vi knullade hyfsat ofta. Den mängden sex jag hade då bleknar jämfört med den mängd sex jag har idag. I skrivande stund har jag två partners och jag har inte haft speciellt många glapp i mitt sexliv de senaste 2+ åren. Bara de senaste veckorna har det varit gott om sexuell aktivitet.

Sex är underbart. Jag älskar att ha sex. Sex skapar trygghet, värme och uppskattning. Samt många sköna orgasmer.

Blanka är på väg till mig. Ikväll kryper vi ihop tillsammans och mår bra. Sex kanske, beroende på trötthet och olika andra behov. Men imorgon kommer jag att klä av henne naken, smeka hennes underbara kropp, kyssa henne och innan dagen är över kommer hon att ha skakat minst en eller två gånger och min kuk kommer att vara nöjd och tömd. Hon och jag kommer att ligga flämtande och nöjda i min säng.

Ljuvligt!

Jag ska hitta tillbaka till att skriva om mitt sexliv. Mer sensuellt, mer vått, mer naket. Det kommer att bli bra, jag behöver påminna mig om att den här platsen är min och här gör jag vad jag vill. Här skriver jag vad jag vill.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Jag vill skriva mer om sex

 1. Anna

  Hej Klumpe.

  Har läst bloggen i snart tre år. Läste den först nästintill uteslutande eftersom det var just, en sexblogg.
  Nuförtiden läser jag den för betydligt mer stimulans än så, om man säger så.
  Den belyser sex, sensualism, sexualitet och sexualpolitik i en salig blandning vilket är otroligt underhållande och…omvälvande.
  Tack Klumpe!
  (Men ja, mer snusk…)

  Svara
 2. arthur

  Hej Klumpe

  Det ena utesluter väl inte det andra och precis som Anna tycker jag mixen är bra och att den varierar är väl utmärkt.

  Eftersom jag o min fru rör oss i ”swingers-världen” lite till och från utan att för den skull vara utpräglade swingers så är det en hel del saker från poly-världen som vi väl känner igen med ett leende medan andra saker verkar mer oupptäckta eller kanske snarare annorlunda här på ”bloggen”…

  Tänker på saker som t.ex känslan av att gilla att bli sedda under sexet. Att kunna ”använda” flera medverkande för att stimulera mera och intensivare….och en del saker som kanske är svåra att göra i hemmet som t.ex härlig olje-sex på en massagebänk med speglar i taket o folk som med ett gillande leende passerar förbi. Det här är kryddor som skördas och tas med hem för att förgylla under det mer konventionella parsexet. Alltså en sorts omvända ”Fantasier” som förverkligats och ger näring till ett fortsatt härligt sexliv.

  Baksidan är tyvärr detsamma som poly-aktiva nog iaf delvis lider av…risk för svartsjuka…osäkerheten om att räcka till och ett visst behov av att öka ”dosen” för att nå målen.

  Själva lever vi lyckliga och har alltid kunna krypa tillbaks under det skyddande tvåsamhets-täcket. Där har vi alltid kunnat reda ut de (få) oklarheter som uppstår i en livsstil där fler än två har sex…men det förutsätter en rakt o ärlig kommunikation. Så det finns både likheter o olikheter…

  Hur som…läser vi glatt vidare med stor nyfikenhet och funderar över hur begränsat vårt sexliv skulle varit utan korta intensiva doser ”poly”.

  A

  Svara

Skriv en kommentar!