Amatörbilder: Vitiligo i forsen (130702)

Jag fick ett mycket uppskattat brev i min e-brevlåda häromdagen. Det var Vitiligo killen som gav en sommarhälsning.

”Hej Blanka!

Om inte jag missminner mig så ville du gärna se flera bilder på mig. Läste ditt inlägg om sommar och nakenbad. Blev sugen på att bada och vandra i skogen. Helt underbart var det, inte en människa så långt ögonen kunde se. Kanske någon satt bakom någon gran och fick sig ett gott skratt. Det är inte varmt i vattnet ännu +14, men det är så härligt när vattnet omsluter ens nakna kropp och solen värmer upp en efteråt. Sänder med bilder. Du får lägga ut dom om du vill

MVH
Vitiligo Killen”

Det är klart jag vill! Jag tackar för underbara sommarbilder. Se och njut av denna härliga näcken i sommarskrud.

Vitiligo killen Klumpesnusk

DSCF0237

DSCF0264

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Amatörbilder: Vitiligo i forsen (130702)

  1. haidi

    Vilken fin manskropp. Ser ut som min sambos. Han är 56 år och har lika sexiga händer och kropp. Och han är 17 år äldre än mig och tar mig till himmelen 🙂

    Svara
  2. Juliette

    Det här var ovanligt men oj vad fint och läckert, skulle gärna se ännu mer 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!