Amatörbilder: Konstnärlig kuk

Signaturen ”Johnny” skriver in och berättar:

”Varför jag fotade dessa bilder är för att visa att det inte behöver vara så illa att ha en liten eller medellång kuk. Många män i alla olika åldrar skickar in bilder till mig och klagar på att kuken är för liten. De tar bilden när kuken är i semi-stånd och diverse vinklar för att försöka framhäva kuken så stor som möjligt.

Att försöka sig på att ta snygga bilder kan vara en riktigt boost för både självförtroendet och självkänslan. T.ex att fota skugg/siluett-foton som jag försökt mig på för att få lite mystik och för att kunna se kukens konturer på ett annorlunda sätt.

Alla kukar har sin egen story, så även min. Jag tänker inte gå in på detaljer, men kan säga att det som hände resulterade i ett väldigt dåligt självförtroende. Men nu är andra tider och jag är riktigt nöjd och stolt!”

För jämförelse skickar han en helt osminkad kukbild:
WP_20130726_007

Och här är de mer kreativa försöken:

Läs även dessa inlägg:

15 reaktion på “Amatörbilder: Konstnärlig kuk

 1. Mr.T

  Jag tycker fortfarande att min är för liten. Den är inte mer än 12x12cm ca och jag vågar bara visa mig naken för min fru i princip. Det känns dock konstigt att den skull vara för liten då jag givit henne många super härliga orgasmer av både den ena o andra sorten med min ”lilla” snopp. Dessutom så är den statisik son jag kan få fram på intenet som verkar seriös och korrekt penisar nånstan mellan 12-18cm långa fördelat på s.k. normalfördelningskurva.. det betyder också att det finns lilka många med ex. 8cm som med 22cm, men vi hör bara talas om de som har 22cm i positiva sammanhang i alla fall.

  Svara
 2. Per

  Läste en skrift från öster, kamasutra eller tantra minns ej vilken, där man kommit fram till att kukar och fittor kan delas upp i tre kategorier.
  Liten och smal /trång och grund, medel/medel samt stor och tjock/vid och djup.
  Slutsatsen enligt dessa kloka, liten kuk och stor fitta är lika illa som stor kuk och liten fitta. I alla övriga kombinationer är storleken av ringa eller ingen betydelse för sexet.
  Däremot blir nog de allra flesta män lite avundsjuka när en “storkuk” träder in i duschrummet. Tror också att de flesta kvinnor fascineras av en stor kuk. Tror inte heller kukstorleken är den viktigaste parametern vid val av partner.

  Svara
 3. Mr.T

  Nej Per,
  Det tror inte jag heller, jag tror förr att det är lika mycket fixering på att man ska ha en jättekuk som det är på hur kvinnor ska se ut, med allt vad det innebär. Jag menar att det är för mycket fokus på utseende i stort.. därav vill man bl.a. inte visa sig i duschrummet eller dylikt..

  Svara
  1. Per

   Håller med dig, på tok för mycket fokus på utseende och för lite på karaktär.
   Det är väl Glamour, Amerikansk mainstreamporr och sådant skit som har skruvat till det.

   Svara
   1. Mr.T

    Förmodligen.. jag vet inte. Allt jag vet är att jag känner mig helt låst till mitt val av partner för att det fins förmodligen ingen annan kvinna som skulle uppskatta min lilla snorre.. den ligger dock inom det som borde kallas normalintervallet, dock på undre skalan, men ändå.. det käns j*vligt trist..

    Svara
    1. Pair

     Det finns kvinnor (och män) med olika sexuella preferenser. Enligt min erfarenhet (med en kuk som också den längdmässigt ligger i nedre skiktet av längdskalan du beskriver) har storleken knappt någon betydelse alls, det hela handlar om VAD man gör med det man har. Det faktum att du gett din fru många sköna orgasmer skvallrar väl om inte annat om att du kan tillfredsställa en annan person, och detta trots(?) storleken på kuken. Fokusera mer på person och passion, och njut av sex. Kommer dagen då du måste finna en ny partner kommer storleken, om allt känns rätt emellan er, att ha noll betydelse då man i situationen njuter så mycket av varandra, mer än bara mellan två kön.

     Svara
     1. Mr.T

      Jo, jag vet väl egentligen om att det är så, jag kanske vill ”röra i grytan” lite.. Jag läste en press. på ett av de större ”porrfoumen” idag där en tjej på 18år uttryckte att hon ”hatar små kukar, minst 22cm skulle den vara”.. jag undrar hur många 22cm kukar en 18åring har erfarenhet av….. Men förmodligen skulle inte en sådan person vara intressant för mig av en massa andra anledningar..

      Svara
 4. Rolf Söderqvist

  Min fru och jag, hade ett fantasiskt sexliv, med min mediokra snopp. När vi blev äldre (40år) barnen mer vuxna. Då började vi att utforska sexgränser.
  Jag tyckte att kvinnor med stora mjuka blygdläppar var spännande. min fru tyckte att stora penisar var var ”uppfyllande”, men gav inte så mycket som vi trodde. så vi fann igen. Kärlek.

  Svara
 5. Rolf Söderqvist

  Så tänker jag ibland. Kvinnor övervärder sina bröst storlek. Visst kollar man på brösten om dom ör ”stora”, om inte kollar hela kvinnan. DET är ett lyft.

  Svara
 6. Mr.T

  För mig spelar det ingen roll om bröst är stora eller små om kvinnan är smal eller rent av fet.. det är ”helheten” och framförallt hennen ”kåthet” som jag tycker är viktig,,

  Svara

Skriv en kommentar!