Jag gillar att titta, inte att bli utesluten

Generellt brukar jag undvika att sätta etiketter på min sexualitet, men en etikett som jag inte har några direkta problem att själv-applicera är att jag är en voyeur. Jag älskar att flukta, titta, se på och observera. Det är en trivsam förtjusning som jag gärna utövar vid alla tillfällen. Jag gillar att se människor som njuter. Jag gillar att se på Blanka när hon suger Nivas kuk.

Det svåra för mig dock är när min voyeurism börjar skava med min rädsla och osäkerhet för att bli utesluten. Det är ingen rolig känsla och den har plågat mig svårt under våren. För mig är sex en stor bekräftelse i att jag är önskad och åtrådd och under våren har jag kämpat med en jobbig känsla att om människor jag älskar har sex med andra så vill de till sist inte ha sex med mig. En dum känsla, en känsla som jag vet inte är sann och som Blanka bekräftar om och om igen inte är sann men ändå en känsla som jag haft svårt att skaka bort ur mitt psyke.

Under våren har avgränsningen mellan att njuta av voyeurism och vara orolig att bli övergiven varit rakbladstunn. Jag har inte kunnat njuta ens av fantasier om att människorna jag älskar är med andra för det har omedelbart triggat en osäkerhet hos mig. Vintern och våren har jag krävt mycket bekräftelse och det i sig har varit jobbigt för jag vill inte behöva den mängden bekräftelse som jag ändå har behövt, jag vill kunna vara stark och trygg poly. Stark och trygg voyeur.

Häromdagen skrev Blanka ett bildinlägg med en naken man och beskrev hur hon i fantasin kunde se att ”jag går fram till mannen och börjar kyssa kuken” vilket först triggade den där jobbiga känslan hos mig. Jag blev arg på mig själv, inte ens i hennes FANTASI klarade jag av det. Jag kände mig så otroligt patetisk och ynklig som inte ens i hennes fantasi kan släppa den här osäkerheten.

Men sen tänkte jag inte på det en stund, och lite senare insåg jag att även om det triggade en liten osäkerhet så kände jag mig samtidigt upphetsad av tanken. Om ett sånt scenario utspelade sig, så länge jag visste att det var okej för mig att följa med henne och smeka henne så skulle jag faktiskt bli upphetsad av att se på när hon kysser hans kuk. När hon suger den. Hon är faktiskt oerhört sexig och vacker, jag älskar att se på henne och beundra hur hon rör sig.

För saken är den att jag är oerhört trött på den här osäkerheten. Jag vill ha bort den. Jag vill kunna känna mig trygg i vetskapen att Blanka är min flickvän oavsett vad som händer och jag vill kunna slappna av och njuta av att se på och delta i hennes sexualitet även med andra. Jag vill vara en bra voyeur och njuta av att någon jag älskar njuter, såväl med mig som med andra. Jag vill aldrig oroa mig för att bli utesluten för jag vet att Blanka aldrig aktivt skulle utesluta mig. Jag vill smeka hennes kropp och huvud, njuta av att se henne kyssa kuken, slicka på den och sedan erbjuda henne min kuk också.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Jag gillar att titta, inte att bli utesluten

  1. Juliette

    Tidigare i ett inlägg pratades det om att konsekvenserna av att få känslor för fler för monogama vs poly, tex att man väljer bort och lever monogamt för att vi blivit inlärda att man inte kan älska flera. Jag reagerade då för jag känner inte alls så. Visst kan man väl älska flera..men är det inte rädslan som får oss monogama att välja att leva och dela med bara en person, just för att vi har svårt med känslorna som uppstår då vi tänker oss att den vi älskar delar det härliga även med andra..och..att det faktiskt kan medföra en viss risk för att bli utesluten..i värsta fall för gott. Nu började ju dom här tankarna snurra igen då..det är inte lätt med känslor.

    Svara

Skriv en kommentar!