Idag, denna nationaldag vill jag…

… ta Blanka i handen och leda in henne i sovrummet. Jag vill binda henne, dominera henne. Så som jag gjorde senast hon var här. På det sättet så att hon skakar och frustar av lust och kåthet och att t.o.m. min lätta andedräkt mot hennes kropp får henne att vrida sig av kåthet. Jag älskar hur jag kan styra henne, hur jag känner hennes kropp och psyke så bra att jag kan ta hand om henne, förvalta henne och använda henne för både sin egen och min njutning.

Jag älskar att se henne bunden. Jag vill prova nånting mer avancerat den här gången. Rep som slingrar sig runt hennes kropp, runt hennes vackra bröst, spänner över hennes mage och letar sig in mellan hennes blygdläppar. Ett vackert litet paket som ligger i min säng, som jag kan styra och nypa. Viska underbart snusk i hennes öra så att hon förs precis fram till kanten av en orgasm – men hon får inte komma, inte förrän jag ger henne tillstånd. Innan dess ska jag få henne så våt, så spänd, så kåt. Låta henne smaka på mina fingrar, leka med fingrarna i hennes fitta och sen får hon smaka sig själv. Slicka fingrarna rena och styra hennes huvud.

Ett fast grepp runt hennes hår och min kuk som styrs in i hennes mun. Paketet ligger still men hon kan suga underbart. Ta mig riktigt djupt, hostningar när kräkreflexen triggas men jag trycker bestämt vidare. Jag vet att hon älskar det, precis som jag älskar att se tårarna rinna från ögonvrån.

När jag sedan är nöjd, när min sperma har landat på hennes hals och ansikte viskar jag åt henne att nu får hon komma. Nu får orgasmen svepa genom kroppen och få henne att skaka mot repen som fjättrar henne. Jag hjälper henne fort dit med mina händer som dansar över hennes kön och min mun som viskar i hennes öra. Orgasmen flödar genom hennes kropp och hon flödar ut ur fittan också, en mild varm flod mot min hand när hon till sist får skaka loss.

Efteråt lossar jag henne, håller henne i mina armar. Visar henne hur uppskattad hon är, älskad och omtyckt. Jag landar henne och för henne tillbaka till kontrollen över sig själv.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!