Dagens bilder: Tjockisar (130603)

När jag startade den här bloggen var ett (av flera) ledmotiv att sprida min uppskattning för runda, mulliga, tjocka kvinnor. Jag tycker om kvinnor med hull. Jag tycker det är sensuellt med runda kvinnor och jag kände att det saknades en tydlig motvikt mot den fettfobi som dominerade samhället. Tyvärr har denna fettfobi bara blivit ännu värre idag men jag kämpar vidare. Emellanåt är det lite komiskt då jag fått mail som sagt att jag ”hatar” smala tjejer och att jag har nåt slags märklig dold agenda där jag vill ”utrota” tunnisar. Det här är ju såklart absurt, jag har ingenting emot slanka kvinnor och jag finner kvinnor av alla storlekar och former oerhört attraktiva – men det är en stor del av hur jag fungerar att jag vill visa ett brett spektrum av kroppar och former. Återigen, en slags motvikt. Om någon tjock kvinna kommer hit och märker att det faktiskt finns män (och kvinnor) som tycker om hur hon ser ut, som tänder på henne och som därmed mår lite bättre; ja, då känns det som att jag gjort nånting bra och gjort någon lite gladare.

Källor: Här, här, här, här, här, här, här, här, här, här, här och här.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Dagens bilder: Tjockisar (130603)

 1. Kajsa

  Några av anledningarna till att jag började läsa och fortfarande läser den här bloggen! Vettiga texter och åsikter och fantastiska, smakfulla bilder på vackra kvinnor (och män).

  Svara
 2. Spanky

  Älskade tjockisar. Ni är så vackra att skåda! Bara man trivs med sig själv så kvittar det vad vågen visar för siffra

  Svara
 3. Eia

  Om jag inte hade vetat i förväg att din/er sida är så väldans tjockis-vänlig (i ordets allra finaste betydelse!) så hade jag ALDRIG vågat ha sådana bilder som du fotade på mig ute till allmän beskådan. Och jag hade dessutom aldrig kunnat tro att det faktiskt kunde finnas någon som tyckte att bilderna var fina! (Alltså, bilderna i sig är fina eftersom du är duktig fotograf, jag menade väl kanske mest att jag inte trodde att ngn kunde gilla motivet!)
  Så tummen upp till er fantastiska tjockisvänliga sida 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!