Lästips från Blanka blad bloggen

Jag sitter och småskriver på lite relationsinlägg men det går inget vidare. Jag är oftast nöjd med Twitter. 3-4 inlägg x 140 tecken, jag har fått mitt sagt och är ointresserad av att utveckla mina tankar. I dag känns det okej, andra dagar slår jag nästan huvudet blodigt. Målet är att ni ska få 3-4 texter i veckan, men jag tror inte riktigt på det. Jag skulle vilja berätta om den livcoachning som jag fått gå som verkligen är sinnesexpanderande. Att jag så tydligt visste vad jag vill göra med mitt liv, vad som är viktigt i mitt liv och vad jag vill nå. Det var fantastiskt hur samspelet med coachen vaskade fram det ur mig.

Jag vill dock ge tips om tre texter som publicerats på min andra lite mer spretiga blogg som heter Blanka Blad:

Niva skrev två längre texter med ”några reflektioner mer specifikt över äktenskaps-/samlevnads-juridiken som vi lagt oss till med” och ”Ja, vad behöver morgondagens samlevnadsjuridik byggas för att klara av?”.

Jag blev igårmorse less på den där typen av text som svävar runt på Facebook ibland som hyllar att vår barndom var ”farlig” och ”annorlunda” från vår nutid, så jag skrev ett svar på den idiotin, Framåtsträvande svarar dåtidsromantiker. Om ni inte läst någon sådan tidigare så behöver ni bara söka på ”till er som var barn på” ska ni se hur ni översvämmas med saker om att blyfärg, könsroller och socker minsann inte tog livet av oss som barn.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Lästips från Blanka blad bloggen

Skriv en kommentar!