Längtar efter att äga henne

Hon kommer hit på torsdag. Till helgen längtar jag efter att äga henne. Att ta henne. Att njuta av henne. Hon kommer att vara min, helt och hållet. Jag ska börja med att klä av henne naken. Viska våta ord i hennes öron medan mina händer smeker hennes kropp. Bestämma över henne. Hon kommer att vara duktig och ligga still, om inte kommer jag att hålla fast henne. Eller ja, jag kommer ändå att hålla fast henne en del. Jag kommer att smeka henne, ta hand om henne, bestämma över henne. Svart tejp kommer att binda hennes händer och fötter.

Jag kommer att kyssa henne ömt medan jag kramar hennes bröst. Hennes mjuka, varma, underbara bröst. Hon kommer att försöka röra sig men det kommer att vara svårt med händer och fötter tejpade. En lång röd sidenbindel kommer att täcka hennes ögon, men hennes öron kommer att fortsätta få höra min röst. Höra hur jag berättar vad jag ska göra med henne, för det här är bara början. Hon ska få höra det så att hon får längta, får drömma, får veta att hon är min.

Smeka hennes kropp medan jag smörjer in hennes analrosett med olja. Känna mina fingrar som smeker hennes rumpa, kramar hennes skinkor och smeker mellangården mellan stjärten och fittan. Ömsint smeka hennes lår och knäskålar. Samla hennes vackra hår och ta det i min vänstra hand, hålla henne fast och höra hennes andning öka när högerhanden smeker hennes anal. Smeker den mjuk, får henne att slappna av, känna hur hennes kropp mjuknar i min famn när hon försvinner helt in i undergivenhet. Hennes längtan att vara till lags överstiger alla andra tankar i hennes huvud. Hon stönar mjukt när mina fingrar smeker hennes rosett och sakta börjar trycka in en plugg i hennes längtande rumpa.

På frågan om hon är min leksak kommer hon att svara att hon är det. Älskar hon att vara min leksak? Med skälvande röst kommer hon att svara att hon älskar att vara min leksak. Jag berömmer henne när hon slappnar av, när pluggen försvinner in i hennes rumpa och tänjer ut henne ordentligt. Hon gnyr lite när mina fingrar smeker hennes blygdläppar, analen klämmer åt runt pluggen. Jag kommer att lägga henne till rätta, lägga min kuk mot hennes ansikte och hon kommer girig att öppna munnen och suga in den. Smaka på den, leka med den enda rörliga kroppsdel hon själv får bestämma över – hennes tunga. Njuta av hennes mun när hon suger mig, när jag drar undan förhuden och låter henne smeka ollonet. Kuken växer i hennes mun, hon suckar nöjt och stönar runt den. Min vänsterhand håller hennes huvud bestämt, den andra smeker hennes rumpa och lår. Min röst berömmer henne, hon är så duktig. En sån duktig leksak!

Och sen… ja, sen ska jag fortsätta leka med henne. Tills jag är nöjd.

Efteråt kommer jag att hålla henne nära mig, ta hand om min leksak. Göra henne ren och fin, skölja henne, tvätta henne, älska henne och låta henne bli sig själv igen.

Läs även dessa inlägg:

12 tankar kring ”Längtar efter att äga henne

 1. arthur

  typiskt…fel på min sida eller trycker jag på fel knappar…
  Efter inlägget kommer rubriken ”Längtar efter…” med ”5 Responses” men här är det helt blankt förutom rutan för att lämna en kommentar. Så nyfiken för ämnet var hett och intressant. Eller är det kanske någon form av självcensur eller…vad är det jag har missat? *S*

  A

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det är ingenting konstigt. Det är kommentarer som gjorts på Twitter om inlägget, men som inte syns här eftersom jag inte vill ha twitter-flödet som blandar sig med ”vanliga” kommentarer.

   Inget fel på din dator, inget fel på den här sidan heller. Bara en liten teknisk motsägelse.

   Svara
  2. Blanka Blad

   Om man prenumererar på rss-kommentarsflödet får man dem. Tips för nyfikna. 🙂

   (det som inte syns var en liten retsam diskussion mellan mig och Klumpe på Twitter om detta med objektifiering)

   Svara
 2. arthur

  Tyvärr finns det begränsningar både i mina kunskaper och tekniken tydligen.

  Visst är det irriterande med teknik som gör precis tvärtom vad man önskar. Klumpes tankar om flöden som inte ska blandas är naturligtvis helt logiskt, men att ”hemsidan” visar de ”senaste kommentarerna” som då ligger i en annan strömfåra och likaså alltså i inlägget blir alltså lite förvirrande för oss mindre rutinerade. Att prenumerera på RSS flöden kräver också aktiva val och lite kunskaper. Visst brukar det finnas någon länk eller sånt till RSS om man vill använda det eller? Någon som enkelt kan hjälpa en okunnig om RSS.

  Svara
  1. Blanka Blad

   Vi kanske ska skriva inlägg om det? Skulle det vara uppskattat?

   Jag påbörjar ett så får vi se om det blir slutfört, jag har haft så lite skrivtålamod under den här vintern.

   Svara
 3. arthur

  Tror vi är många som inte riktig ”orkar” ta till oss alla nya tekniker. Absolut inte på något fientligt sätt utan bara en fråga om hur mycket tid man har att spendera…att läsa en blogg är ju förhållandevis enkelt men så kommer sakta olika sorts ”tillbehör” inkrypande…och inget fel i det då det naturligtvis ger ökade möjligheter att forma sitt budskap.

  Men om det krävs en sorts insamlande för att hänga med och få en totalbild så finns en risk att man tappar intresse även om elementära saker går att snappa upp på nätet…men även det kräver sin kunskap…och på något sätt sluter det cirkeln och stänger ute de som inte följer med hela vägen.

  Blanka, tror det skulle vara mycket uppskattat…även om det här forumet normalt har annat innehåll och det känns som att det kanske tar upp utrymme som är menat för annat. Gör halt där och ser hoppfullt fram emot lite spännande nya kunskaper i lagom dos.

  A

  Svara
  1. Blanka Blad

   Det kan jag förstå. Det är tråkigt om våra Twitterkonversationer skapar en känsla av att man blir utestängd från en total bild, speciellt när det är såna fåniga tramsmeddelanden som de som vi tweetade kring den här. (Okej med ett uns allvar i för objektifiering kan göras både positivt och negativt, jag älskar när Klumpe tar hand om mig som en leksak men skulle inte acceptera och njuta av det om jag inte kände mig respekterad som Blanka all annan tid). Just risken för tramsigheten gör dock att jag som Klumpe lutar åt att de inte ska publiceras under inläggen. Vi behöver helt klart diskutera igenom hur vi tänker kring det här.

   Tack för att du gav oss konstruktiva kommentarer att fundera över.

   Svara

Skriv en kommentar!