Gästinlägg: 36-åringen

Det här är en uppföljande text på en sak som skrevs under Läsarutmaningen för snart ett år sen. Vi var båda nyfikna på hur det gick och det var uppskattat när det här mailet och den här berättelsen ramlade in så att vi fick veta fortsättningen. Tack till dig! /Blanka och Klumpe

För knappt ett år sedan skrev jag om hur det var att för första gången komma inne i en annan människa och hur jag och min tjej hade bestämt oss för att skaffa barn. Nu tänkte jag berätta lite om vad som har hänt sedan dess.

Vi försökte inte länge. Faktum är att bara ett par månader efter att jag fick min första orgasm inne i en annan människa, min tjej, var hon gravid. Det bästa är att det troligen hände under ett av de bästa samlagen vi någonsin har haft.

Vi befann oss på ett hotell i en mindre stad i Sverige. Det var tidigt på morgonen och vi hade precis kommit hem från en bröllopsfest för ett par av våra vänner. Vi var trötta och lite berusade och skulle gå och lägga oss, men när min tjej kissade inför natten ropade hon på mig. Väl inne på toaletten visade hon hur det var alldeles vitt av slem – ägglossning med ett finare ord – på toalettpapperet.

– Ska vi ha sex, frågade jag?

Vi gick tillbaka till sängen och började knulla. För det var det det var, ett ursinnigt, besinningslöst knull. Vi var som uppslukade av passion och kåthet. Vi började som vi alltid gör. Jag låg på rygg i sängen med stenhård kuk och min tjej riktade in slidan över mig och sjönk ner. Sedan red hon mig medan jag omväxlande kysste henne på munnen och smakade, nafsade, sög och närmast slukade hennes fantastiska tuttar. Min tjej har stora bröst. 70 E, eller något sådant. Jag älskar bröst. Jag var i himmelriket.

Efter bara några minuter ville vi ha båda ha mer. Så min tjej gled av min nu av såväl slidsaft som ägglossning våta kuk och ställde sig på alla fyra i sängen. Jag ställde mig på knä bakom henne, riktade in kuken och började knulla, stöta, gunga och trycka mig in och ut ur henne. In och ut. Det var sådär, ni vet, när man blir genomsvettig men inte det minsta anfådd, eftersom man njuter så mycket och älskar varandra så innerligt, både fysiskt och psykiskt. Jag höll händerna hårt på hennes höfter och tittade på snoppen som åkte fram och tillbaka i hennes slida. Det var så skönt.

I början onanerade min tjej sin klitoris ivrigt, men efter ett tag slutade hon och bara njöt. Ganska snart började hon stöna och fick en skön orgasm. Det triggade mig och 30 sekunder senare släppte jag lös mina spermier. De fullkomligt forsade in i hennes varma grotta i kaskad efter kaskad under flera sekunder.

Nu hade vi i alla fall gjort vårt allra bästa för att göra ett barn. Och vi hade haft det fantastiskt skönt och roligt under tiden.

Vi somnade i varandras armar.

En vecka senare kände min tjej sig illamående och konstig. Tre veckor senare kissade hon på en sticka och fick det bekräftat. Vi hade lyckats.

Idag är det inte så långt kvar tills vår baby kommer ut. Det kommer att bli fantastiskt omtumlande. Vi har inte fattat det än. Men det ska bli vansinnigt kul.

Lika kul har däremot inte sexlivet varit de senaste månaderna. Min tjej har inte känt sig attraktiv och antalet samlag sedan i somras kan räknas på två händers fingrar. För mig har detta varit lite jobbigt. När man väl har börjat knulla och spruta utan kondom vill man bara göra om det. Igen och igen. Ni vet hur det är. Dessutom har min tjejs tuttar vuxit sig ännu mycket större. Vi pratar big size, här. Och jag som älskar hennes bröst tycker att de är så vackra och vill bara gulla med dem, smaska, slicka, gosa och älska med dem. Men det har jag inte fått göra, eftersom de är ömma och inte alls redo för sex.

Så det har blivit många onanistunder för mig det senaste halvåret. Till och med oftare än när jag var singel. Jag har fantiserat om just det där knullet. Och om andra, sköna samlag vi har haft. Och om vilka samlagsställningar vi har använt. Då har jag sprutat igen, fast denna gång i mina händer. Inte lika skönt som i min tjejs slida, men väldigt njutningsfullt ändå.

Jag ”tröstar” mig själv med att vårt tidigare knullande har lett till något mycket fint. Och att vi i framtiden kommer att börja om med vårt knullande igen. För det är ju nästan det bästa: Vi älskar varandra, vill aldrig leva utan varandra, och kommer kunna utnyttja varandras kroppar i många, många år framöver. Och jag kommer komma i henne, både med och utan kondom, många, många gånger.

/ 36-åringen

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Gästinlägg: 36-åringen

 1. Mr.T

  Välkommen i ”klubben”… jag har efter vårt första barn upplevt att det ända om eventuellt ger sex hemma är HENNES längta efter fler barn.. Min fru har också stora bröst och förr (vi är inne på vårt 15:onde år) så hade vi fantastisk sex med både oral och vaginalsex och sprut både i och på samt riktogt blöta fontänorgasmer. Numera så drar jag också fler ”ensamseglare” än när jag gick i nian..

  /Mr.T snart 40år

  Svara
 2. Catta

  Här är det faktiskt HAN som inte vill ha sex utom vid de gånger det kan bli barn. Allt annat verkar han tycka ”vara onödigt”. Sedan jag satte satte in en hormonspiral 2006 har han knappt rört vid mej 🙁 Har försökt fråga och diskutera det hela. Föreslagit att jag skulle kunna söka mej någon annan utanför vårt förhållande eller att han försöker ändra på sig lite åt mitt håll. Problemet uppstår när han inte kan det, tänder helt enkelt inte på mej när det inte kan bli resultat och han kan absolut inte tänka sig att jag har någon annan. Själv kan jag tycka det är nästan ego och det leder till mer och mer depression från min sida och även inslag av ångest. Men omgivnings krav på ett fläckfritt yttre gör att jag väl får kämpa på 🙁

  Svara

Skriv en kommentar!