Frustrerad!

Jag vill knulla. Jag vill vara naken med andra. Jag vill ha sex. Jag vill se min kuk försvinna djupt ner i en varm mun, in i en blöt fitta, in i en trång anal. Jag vill tänja på mina gränser, jag vill spruta varm sperma. Jag vill ligga naken och njuta av en naken kvinna som sitter grensle över min rygg och smeker den, känna hennes sav som rinner ner på min kropp. Känna hur en skön buttplug vidgar min anal. Jag vill utforska saker, jag vill göra saker. Med en människa, två människor, flera människor. Göra nya saker. Jag vill känna mig åtrådd, uppskattad, önskad, dyrkad, delaktig och inbjuden. Jag vill känna händer som rufsar om mitt hår, leker med mitt skägg, smeker min kropp. Jag vill smeka kroppar, smeka ryggar, rumpor, nackar, fittor, venusberg. Mina fingertoppar längtar efter att sära på fuktiga blygdläppar och smörja in längtande analrosetter. Mina handflator vill dela ut ömsint smisk, händerna vill ta ett stadigt grepp om långt hår.

Jag vill inte sitta här ensam och apatisk medan dåliga känslor av isolering och utanförskap växer inuti mig.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Frustrerad!

 1. arthur

  vi vet ju…det gör vi…att livet går i vågor eller hur?
  Redan när Du skrev om tecknat sex lyste det lite av brist på livsuppgifter runt inlägget eller har jag fel?

  Att Du innan det nyligen fått en dos välmående hos Blanka…
  en dos närhet som de flesta upptäckt behöver ökas och ständigt underhållas…något som många tyvärr lider brist på…visst är det så?

  Men också så sant att det blir som man gör sig…att man får ta tag i livet och leta nya vägar framåt och jag är helt säker på att Du kan det och kommer att göra det…men förstår att Du skulle behöva någon som muntrar upp och ger lite själslig olja. Inga vänner i närheten Du kan luta Dig mot mot ett tag?…allt är ju inte sex även om det är väldigt mycket.

  Hur som…Du har många här som just nu funderar på hur vi mentalt ska kunna lyfta upp Dig o bära Dig framåt mot lite skön vårsol….vi tänker på Dig. Hoppas det är en liten kil in i frustrationen…

  A

  Svara
 2. Juliette

  Det är svårt när det känns sådär. Hela kroppen och psyket längtar så det gör ont. Det sorgliga är att man vänjer sig efter ett tag, man liksom monterar ner sin egen sexualitet, sina egna behov. Hoppas det går snabbt att bygga upp det igen, den dagen det förhoppningsvis blir tillfälle.

  Svara
  1. Peter

   Jaa du, väl beskrivet, känner så väl igen känslan. Har inget stöd att ge mer än från en olycksbroder i samma läge. Håll ut och tro på framtiden. Det kommer inte alltid att vara som nu.

   Svara
 3. P

  Känner så väl igen känslan, har vid ett tillfälle i mitt liv levt ofrivilligt i celibat under flera års tid då frustrationen växte sig okontrollerbar. På senare år har jag fått desto mer istället men har nu kommit till ett skede i livet som man kan kalla för en sexuell svacka. Men oavsett hur mycket jag får är jag alltid frustrerad och vill ha mer, oftare eller med fler. Kvinnokroppen är för underbar för att inte avnjutas hela tiden.

  Svara
 4. Spanky

  Av nästan allt di har skrivit i detta inlägget kan jag känna igen mig av just nu. Vill ha mer än vad livet just nu erbjuder sexuellt och närhetsmässigt

  Svara

Skriv en kommentar!