Avslappnade vänner

Jag och Blanka är bortresta. Just nu bor vi hos en av mina äldsta och närmaste vänner. Igår kväll anlände vi och han visade oss till sovrummet. En trevlig dubbelsäng. Han varnade dock att benen på ena halvan var lite oberäkneliga och kunde välta om man bökade runt för mycket. Jag säger skämtsamt att om vi ska knulla så får vi alltså hålla oss på den mer stabila halvan av sängen.

Han ler och säger ja, precis så. Sen poängterar han att han inte bryr sig om vi knullar.

Såna vänner är bra. Vänner som är sexpositiva, som inte hakar upp sig på om man knullar under hens tak. Eller ens i hens närhet. Vilket vi roade oss med i morse. Vi vaknade omkring 07, och efter en stund av gnuggande bort gruset i ögonen och pillande på mobiler la sig Blanka till rätta och fick en dos varm sperma över sina mjuka bröst. Ett leende senare och dagen var inledd.

Lite reflekterar jag över det här rättvisetänket som automatisk infinner sig i mitt huvud. Jag är tillfredsställd, då borde hon ju också få en orgasm. Rättvisan lär vi oss tidigt i vår sexuella utveckling. Ett plus ett. Om jag har fått en, då ska min partner få en. Hur kom det sig egentligen?

Jag påminner mig om att lyssna på mina partners, att om de säger att de är nöjda så är de nöjda. Även om jag fått ”mitt” och de inte har det. Inga antaganden, inga gissningar.

Till lunch blir det varmkorv. Nej, inte den sortens korv, snuskisar!

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Avslappnade vänner

 1. Silke

  Jag tror det där rättvisetänket beror mycket på att man vill så självklart vill att ens partner ska ha de lika skönt som en annan just hade det. Samtidigt som man själv inte har något emot att ge utan att per automatik ”måste få”. Det är ju oerhört givande att göra det skönt för sin partner. Det kan räcka en dag då man egentligen kanske inte just i stunden känner för ett regelrätt ligg och bökande. Jag är nöjd ändå. Och då borde ju rimligen min partner kunna känna likadant? Men.. Man säger emot sig själv ganska ofta på ett lite ologiskt vis. Ha en mysig helg!

  Kram!

  Svara
 2. Mr.T

  Menar du att om du fått orgasm så är det din skyldighet att ge henne en?
  Nja säger jag, jag brukar förvisso köra på andra hållet.. jag jobbar för att hon ska komma först, problemet är att efter 14år så har tyvärr hon inte samma intresse som förr mitt är dock oförändrat eller ni det närmaste ännu mer, det stämmer alltså dåligt med att när man som man närmar sig 40 så blir man mindre intresserad och hon skulle bli mer.

  Problemet som jag upplever är att jag inte blir tillfredställd och när jag väl blir det så känns det för ofta som ett ”mercy fuck” jag vill ju att bägge ska var så där härligt kåta och riktigt vilja så att säga.

  Så för min del känner jag att en kvinna kanske ska bjuda sin man ungefär tre orgasmer i veckan, det kan hon göra genom att först och främst vara kåt och verkligen vilja knulla själv eller ge han avsugningar eller avrunkningar. Det viktiga är att hon verkligen vill ge sin man njutning. För i mitt fall så vill jag inget heller än att ge min kvinna njutning.. men hon måste ju vilja själv annars är det ju liksom kört.

  Kom ihåg; alla har ansvar för sin egen orgasm.

  Nu finns det säker en del som tycker jag är ett svin men se hur kul det är att leva i en relation som givit historiskt helt otroligt bra sex men efter barn och lite andra saker nu är helt jäkla trist.. nej man kan inte bara flytta och starta ett nytt liv när man har ansvar för barn och dessutom har sitt leverne gemensamt med in partner i form av eget företag.

  Svara
  1. Kajsa

   …ge hen (väljer att skriva hen istället för hon el. han) avsugningar eller avrunkningar. 3 orgasmer i veckan… Antalet menar jag kvittar. Det viktiga i det du skriver, Mr.T, är just det att man måste vilja ge sin partner njutning. Även om en själv kanske inte vill bli penetrerad eller vill penetrera kan man ju vända på steken och välja att ge sin partner njutning bara för att få se sin partner njuta.

   Det är inte alltid så lätt.
   Hänger läpp en liten stund, men väljer sedan att försöka tänka positivt. På ett eller annat sätt löser det sig nog för dig/er. Jag håller tummarna på att ni snart är i en relation full av helt otroligt bra sex (igen).

   Svara
   1. Mr.T

    Hmm.. jag hoppas att du har rätt Kajsa,, efter snart fem år så börjar det bli j*vligt jobbigt.. tre avrunkningar/sugningar i veckanstycket ska ses som en del av vad jag som man behöver för att må bra och känna mig åtrådd av min partner. Det är knäckande att känna att man inte är tillräckligt bra längre, visst jag har blivit äldre med det har ju hon med.. och jag tänder lika mycket nu som då..

    Svara
    1. Kajsa

     Tänk positivt så sker positivt! Dela med dig av de positiva tankarna till din partner. Man får mer av det man koncentrerar sig på…

     Svara

Skriv en kommentar!