Amatörbilder: ”Andreas”

Hej mitt namn är Andreas. Jag vågar inte träffa tjejer för att jag har så dåligt självförtroende, jag vet inte hur jag ska göra. Jag vill men vågar inte, jag är rädd för att de kommer starta rykten och sånt som är min största rädsla, jag ville därför publicera en naken bild på halva min kropp på eran blogg i hopp om att öka mitt självförtroende och minska alla dessa onödiga misstankar. Det skulle betyda mycket om ni kunde göra en sån här sak för mig.

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Amatörbilder: ”Andreas”

 1. Juliette

  Ge dig ut och hitta nån som får njuta av dig, du är fin och mumsig som bara den ! !

  Svara
   1. Juliette

    Ja vem och var, det är väl något av ett dilemma för många av oss men..det finns tex många samlingsplatser på nätet där det söks allt möjligt, från promenadsällskap till sexkontakt och partners för livslång relation. Söker du sex i första hand så kan jag säga att det verkar vara det som är enklast att hitta.

    Svara

Skriv en kommentar!