Amatörbild: ”Orakad”

Ännu ett roligt mail med en fin amatörbild trillade in i min inkorg:

Hallå!

Jag har läst din blogg i många år nu och alltid varit så fascinerad över alla fina bilder du lägger upp, även dina texter är fantastiska!
Jag har iaf tänk många gånger att jag skulle vilja skicka in en bild till dig som tack för en fin blogg, men jag har inte riktigt haft nått syfte till
att blotta mig inför x antal människor! Tills nu då. Så länge jag kan minnas har jag rakat och vaxat mitt underliv och det har inte funnits ett hårstrå
till övers, jag trivdes helt enkelt inte med det.

Sen så var det för 4-5 veckor sedan då jag hade legat med en partner och han utbrister ”jag har nog aldrig sett att du ens har haft stubb, kan du ens gro hår?”

Ja, titta det kunde jag ju! Visst det är glest och inte alls mycket för världen, men det växer och jag känner mig… kvinnlig!

Jag hoppas du gillar bilden och önskar mig lycka till med min hårväxt! Haha

Jag vill gärna vara anonym!

bild

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Amatörbild: ”Orakad”

 1. Mr.T

  För så sa jag att det var bättre med rakat, det var typ för att det var ”bättre” att slicka eller nått. Men Idag skiter jag i vilket.. det kan vara renrakat eller hårigt som f*n det har ingen betydelse så länge hygienen är någorlunda på plats.. Jag gillar ditt kön måste jag säga.. det hade jag antagligen gjort i vilket fall som helst.. det lite i sakens natur 🙂

  Svara
 2. magnus

  Vilken vacker bild
  Vilken känsla att få känna med tungan på dina mjuka o lena blygdläppar.
  Finns ingenting sexigare än två sexiga blygdläppar

  Svara
 3. krux

  Ååå, det är SÅ SNYGGT med skönhetsfläckar på/bredvid kön!

  Ang. hårgrejen: för mig var det precis tvärtom, har alltid varit hårig och inte velat raka, har tyckt att det varit så pyssligt och bökigt, och har väl dessutom haft fördomen i bakhuvudet att kvinnor som rakar sig gör det fastän de inte vill, för att passa in i normen.
  Nu är jag äldre och vet bättre – och jag älskar att vara rakad! Både sex och onani blir en väldigt annorlunda upplevelse. Men jag uppskattar den håriga upplevelsen också, inte alltid man orkar med det där pysslet…

  Hur som helst, det jag väl vill få fram är att det viktiga är att hitta vad man själv känner sig bekväm i, och att veta att ens kön alltid är vackert och åtråvärt, oavsett frisyr.

  Svara

Skriv en kommentar!