Recension: Secura Goliath kondomer

Kondomer är nåt som alla killar kommer i kontakt med (no pun intended) i sitt sexliv. Kondomer är överlägset den vanligaste formen av skyddat sex och något som jag starkt rekommenderar att man använder vid osäkra kontakter som t.ex engångsligg. Jag själv använder kondomer relativt frekvent och blir ofta frustrerad över hur svårt det är att hitta en bra kondom som jag faktiskt gillar.

Saken med mig är nämligen att jag är väldigt känslig för rörelse. Min kuk måste kunna röra sig på ett visst sätt för att jag ska kunna njuta, om inte min förhud och hud får röra sig som den behöver förlorar jag känslan vilket medför irriterande saker som att jag förlorar mitt stånd. Min kuk är kort sagt väldigt beroende av rörelse. Det här är ett problem då de flesta kondomer passar mig väldigt dåligt antingen pga märklig utformning eller pga (som jag anser det) myten att killar gillar när det är trångt. Jag gillar visserligen när det är trångt, men inte när det kommer till kondomer – där är jag helt tvärtom och vill ha så löst som möjligt så att min förhud och kuk kan röra sig rätt.

De flesta kondomer som man köper på Apoteket etc är nån variant av RFSUs i min mening helt värdelösa kondomer. Den absolut vanligaste (Profil) är så obekväm för mig att den är aktivt värdelös och endast duger för experimentsyfte. De flesta andra ”vanliga” kondomerna är nån variant där – de är för små, sitter för dåligt eller klämmer åt på fel ställen.

securagoliath

Med denna inledning blev jag därför rätt nyfiken på Goliath från tillverkaren Secura. Intimera skickade generöst över ett paket för recensionsbruk och efter att ha provat igenom dem kan jag bara säga att jag gillar dem! Goliath är en stor kondom, jag gissar att som namnet antyder är den tillverkad för välutrustade killar – men det är bra för mig då jag får gott om utrymme för min kuk i den. En annan sak som gjorde mig nyfiken var att den påstås ha en kukring i botten – en slags starkare ring som nöp åt lite extra. Sånt är ju alltid trevligt, och kan ha den praktiska fördelen också att hindra att kondomen eventuellt glider av.

Kondomerna är individuellt förpackade och även om de är relativt dyra får man 24 stycken för 159 kronor. De kommer i en papplåda som har en groteskt ful utformning, men hey – det är innehållet som räknas i min mening.

Så hur är de att använda?

Jag gillar dem! De ger mig utrymmet som behövs för att kuken ska röra på sig, men eftersom de har en tjockare ring runt botten hålls kondomen ändå på plats. Jag tycker väldigt bra om de här kondomerna. De luktar lite latex (men vilken kondom gör inte det?) samt har glidmedel förapplicerat. Glidmedlet kan torka en smula under sexet, men släng på en klick med nåt vettigt vattenbaserat och det är inga problem.

Ett litet minus är att det inte helt och hållet funkar att ha dem kvar efter sex. När jag slaknar lossnar kondomen en smula och det kan uppstå spermaläckage. Detta är mindre bra om man kanske gillar att ha kvar kuken inuti partnern efter sexet, men det kan även helt och hållet bero på just min kuk. Andra kukar kanske inte märker av den här effekten.

Rörande den ”inbyggda” kukringen är jag ganska neutral. Den nyper inte åt som en riktig kukring, men den är å andra sidan inte i vägen eller förstör känslan på något vis. Jag själv föredrar att förankra kondomen med en ordentlig kukring istället (t.ex. den ypperligt sköna Lelo Bo) och det löser även problemet med eventuellt läckage efteråt.

Slutsatsen (återigen, no pun intended) är att det här är en rekommenderad produkt om du är på jakt efter en stor kondom. Den är värd pengarna även om varje kondom individuellt är relativt dyr med ett pris på omkring 6.50 kronor. Är du storförbrukare av kondomer är det här kanske inte för dig, men för en petig kille som mig gjorde de susen.

Plus:
+ Stor och rymlig
+ Skön för mig
+ Sitter bra på min kuk
+ Sitter ordentligt under akten
+ Lätt att trä på
+ Känns lite ”lyxiga”

Minus:
– Lite dyr
– Kan uppstå läckage efteråt
– Den inbyggda kukringen var rätt så meh

färgkukfärgkukfärgkukfärgkuksvartkuk

Tack till Intimera som står för alla våra recensionsexemplar. Secura Goliath kostar 159 kronor hos Intimera, och om du anger rabattkoden ”klumpesnusk” får du 10% rabatt på hela din order – oavsett storlek. Vi rekommenderar Intimera starkt, de har snabba leveranser, bra priser och suverän service. Hur vet vi det? För även vi är kunder där!

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Recension: Secura Goliath kondomer

 1. Jonathan

  Själv har jag aldrig haft sex med kondom. Varken jag eller damen har lyckats få på en på mig. Får testa dessa och hoppas på det bästa !

  Svara
 2. Magnus

  Hej på er.
  Jag bruckar titta in på era sidor för att jag älskar korten på mulliga tjejer.
  Det är så otroligt vackert med stora tjejer.
  Måste vara jätteskönt att få ligga och krama och hålla omkring en stor tjej.
  Jag får väl fortsätta att drömma.
  Tack för alla fina bilder.
  Peter

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Tack för att du hittade hit, hoppas du får fortsatt njutning och hoppas du hittar en mullig tjej att krama på! 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!