En årsring till!

Året har gått. Eller ja, det hände egentligen för en vecka sen men för min egen del brukar jag markera ett år efter att jag fyllt år. Vilket sker i början av året för min del. Det brukar vara rätt fullt upp för mig. Först julafton, sen nyår, sen ristar jag ytterligare ett kryss i sängstolpen för min egen del. Nu är den perioden återigen över, och jag kan konstatera att jag inte längre är ”i de tidiga 30” utan numera sitter smack mitt i de 30. Åtminstone om man tittar på min fysiska ålder, den där åldern som jag anser mer och mer irrelevant eftersom jag känner mig ungefär som om jag är 28. Ibland känner jag mig som 23 och om jag har en dålig dag kan jag känna mig som 180 ungefär. Den verkliga åldern, den man känner inuti sig, kan därmed variera rätt friskt.

2012 var ett bra år för mig. Mycket positivt hände. Jag träffade intressanta människor, träffade intressanta kvinnor. Jag fortsatte att älska och ha ett förhållande med Blanka, men träffade även fina Eia och härliga Mim.

I början av året återupptog jag ett intresse som legat vilande länge, nämligen fotografering. Jag hann avverka tre kameror tills jag blev nöjd, och nu försöker jag fotografera så mycket som möjligt. Speciellt trivs jag med att fota nakna kvinnor, och Blanka har ju synts en hel del mer här på bloggen tack vare just detta. Hon är en av mina stora inspirationskällor. Jag tröttnar aldrig på att se henne naken, tröttnar aldrig på att fota henne, och jag beundrar henne och tycker hon är oerhört sexig och vacker.

Jag hann bada naken två gånger. Alldeles för lite egentligen, men två gånger är bättre än ingen gång. Under årets sista dagar hann jag gå på pervofest också, och det var en spännande och intressant upplevelse. Förutom det har jag gjort allt som övriga ”normala” människor gör – jag har träffat vänner, snackat skit, rest en hel massa, jobbat för att hålla tak över huvudet och fungerande dator på skrivbordet. Ni vet, allt det där som man gör för att ha ett liv.

Den här bloggen fortsätter, precis som jag fortsätter. Jag tackar alla läsare som kommit, och jag tackar även de som gått. Ni är alla uppskattade och viktiga, och jag hoppas att ni får ut nytta och nöje av denna blogg!

Jag avslutar detta inlägg med en tjuvtitt på en leksak som jag och Blanka håller på att recensera:

tjuvtitt

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”En årsring till!

Skriv en kommentar!