Blommor & Bin

Okej, så RFSU släppte en app till Androider och iPhoner som heter Blommor & Bin. Det är en app som är tänkt att hjälpa dig plus valfri annan människa som du brukar ha sex med att krydda ert sexliv en smula. Jag blev nyfiken och trots att den lite oartigt kräver att man registrerar ett konto provade jag på den.

Appen är lättanvänd. Man skickar en inbjudan till den man vill dela sexuella önskemål med och den personen har då en app (och konto) så kan denne kryssa in vad den är okej med. Tanken är sedan att en gång om dagen avslöjas ett önskemål som man då kan förverkliga.

En god tanke, helt klart. För mig och Blanka (som var den jag provade appen med) visade det sig dock att den är mer riktad mot… ja, mot människor som inte är oss, helt enkelt. Det mesta av vad appen föreslog har vi redan gjort eller känner redan till att vi vill göra med varandra. Inga direkta överraskningar.

Prova gärna appen. Den kostar ingenting, har ingen reklam och är lättanvänd. Tanken är som sagt god, men om man redan har ett väldigt utforskande sexliv kommer appens förslag att framstå som rätt slätstrukna. Kul dock att RFSU utforskar vad man kan göra med appar och mobila enheter! Du hittar appen i App Store eller på Google Play, beroende på om du har en Android eller Apple-pryl.

Glöm inte att bli medlemmar. RFSU är bra och trevliga tycker vi!

android_rfsu

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Blommor & Bin

  1. Linnea

    Gud vilket roligt tips! Inte för att det var så revolutionerande förslag eller så, men roligt ändå!

    Svara

Skriv en kommentar!