Skrivarkreativ svacka

Det är lite tunt med skrivna inlägg här. Jag är inte bloggaren som ber om ursäkt för det, men samtidigt känner jag mig lite skyldig. Varje dag kommer det en stor mängd människor hit för att kanske få sig nåt intellektuellt stimulerande för hjärnan eller nåt vackert för ögonen att njuta av. Det tycker både jag och Blanka är fantastiskt roligt. För mig blir det lite låsning, jag vill kunna ge er bra saker men just nu är min kreativitet på annat håll än skrivandet. Ni är fantastiska läsare, och jag tycker om att skriva men kreativiteten är mer intresserad av att springa runt med en kamera än sitta framför en dator och knacka ord.

Orden finns, men de blir inte långvariga. Jag försökte skriva ett seriöst inlägg på temat om skillnader mellan personer som kallar sig sexliberaler och personer som kallar sig sexpositiva men det blev ingenting. Flödet fanns inte där. Jag tror inte att källan har sinat, men floden rinner åt annat håll. Om du vill bli fotograferad och publicerad här, då är det inga problem att skapa kreativitet men orden, orden saknas och vill inte riktigt.

Jag är inte orolig. De kommer tillbaka. Det kommer att komma tillbaka tankar när jag står i duschen, och ersätta den tystnad som numera finns i mitt huvud när jag duschar. Allt sånt återvänder. Det här är inte en ursäkt, det är bara information och kommunikation.

Ikväll ska jag försöka skriva en sexnovell med ett ovant tema. Det blir intressant. Imorgon ska jag fota en vacker vän, som tidigare nämnts. Det blir också intressant.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!