Ge mig en exhibitionist!

Jag har turen att ha flertalet vackra kvinnor i mitt liv. Inte minst min älskade Blanka, som fyller mig med kärlek, njutning, lust och åtrå. Blanka som jag älskar att se naken, älskar att smeka, älskar att beundra. Sen fina Mim, fina Eia och nu senast fina Tess som jag börjat komma närmare på ett bra sätt. De flesta av dessa kvinnor har i nån mån blivit utsatta för mitt djupa fotointresse, och Eia har vissa exhibitionist-drag samt har kunnat beskådas tidigare i denna blogg. Jag klagar verkligen inte på att få njuta av alla dessa underbara människor, inte alls! Jag är glad och tacksam för slumpen som fört mig samman med dem.

Fast jag har en liten önskan inför min födelsedag i Januari. Om jag får önska mig nåt, så önskar jag mig en riktigt hämningslös exhibitionist. Eia och Mim bor lite för långt bort. Blanka och Tess är inte blyga framför kameran, och Blanka har ju också visat upp sig rätt mycket här på bloggen.

Jag har en stor hunger för att fota nakna kvinnor, en hunger som inte kan mättas av den mängd jag har tillgång till Blanka, Eia och Tess. Inte för att jag inte får fota dem, men pga geografi, logistik, livspussel och även humör kan det bli glapp mellan gångerna. Glapp som är för långa för min voyerism och mitt fotointresse.

Därför önskar jag mig denna ohämmade exhibitionist. Nån som bor nära, och som slänger av sig kläderna och visar upp sig så fort jag tar fram kameran eller hostar försynt. Nån som älskar att visa upp sig, som matchar min voyeuristiska ådra med sin egen exhibitionistiska. Det behöver inte vara nån med perfekt kropp, men det ska helst vara en kvinna som helt saknar alla former av blyghet eller diskretion. En kvinna som trivs som bäst framför kameran eller när någon ser på henne. En kvinna som älskar att vara naken, som aldrig tröttnar på att posera. Nån som sprudlar med energi och uppslag, nån som utan att tveka dyker huvudstupa före med mina allra mest tokiga modell- och foto-idéer. Nån som matchar min voyerism och har saknat att ha någon som ser, som fotar, som dokumenterar.

Jag önskar att du finns. Om du finns, vänligen knyt en röd rosett kring dig själv och vandra hem till mig? Jag tror vi skulle ha mycket gemensamt!

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Ge mig en exhibitionist!

 1. hon

  Jag finns, haha. Men tyvärr är det min pojkvän som ger order om när jag ska vara naken och var nu för tiden, och det tycker jag om för mycket…

  Svara
 2. haidi

  Jag säger det igen, underbar sida du har. Du skulle bara träffa mig, för jag är en exhibitionist, och älskar bli fotat.Man blir ju lite kåt då också, få känna sig en med kameran. Jag är varken ung eller gammal men jag har lärt mig och ta för mig. Jag och killen, mannen, han jag har sex med hittade på en ny ställning, 73an.

  Svara
 3. joakim

  jag är 58 års man som är obotlig exhibitionist och visar mig stup i kvarten utomhus och inomhus har blivit fotad naken filmad naken onanerat framför kameran stått krokimodell, promenerat naken , är aktiv nudist.kan ej sluta med detta. åker till gran canaria och visar upp mig i naturen bakom playan. är ochså voeyur och det hela är ett underbart sätt att njuta.olika tjejer har filmat o fotat mig. blickar o kameror mot mitt kön är heaven!!

  Svara

Skriv en kommentar!