Gästnovell: ”Läkande smekningar”

Silke, som vi sett tidigare i bloggen både på amatörbild men även med andra sköna sexnoveller, delar med sig av ytterligare ett härligt alster. Läs och njut…

Vacklar nästan in genom ytterdörren och tar stöd med händerna mot väggen för att hämta luft en aning innan jag sparkar av mig mina skor. Tårarna rinner längs med kinderna men ångesten inom mig har lättat. Som den alltid gör efter ett hårt löppass. Jag fortsätter in och sätter mig på golvet för att stretcha. Försöker undvika att känna efter, bara vara i det lugn löpningen gett mig. Allt för att inte stressen ska byggas upp till ett paniskt tillstånd än en gång. Tvingar mig att andas långsamt genom stretchens alla rörelser och reser mig för att gå in i badrummet.

Jag startar vattnet innan jag drar av mig de svettiga kläderna, låter dom ligga där dom faller på golvet och kliver rakt in i vattenstrålen. Jag ryggar till av det heta vattnet men tvingar min kropp att vänja sig och den första smärtan övergår snart till behagliga smekningar. Den sista oron och ångesten sköljer av mig och jag sjunker ner på golvet i duschen och sluter ögonen. Låter vattnet rinna ner över mig och jag slumrar till en stund i värmen. Plötsligt känner jag kall luft mot kroppen när duschdraperiet dras åt sidan, ett par händer greppar om mina underarmar och jag lyfts upp på fötter. Ögonblicket efter är jag innesluten i en famn. Du stryker med händerna över ryggen på mig.

”Hur mår du? Fick ditt sms. Gav mig hit så fort jag kunde…” frågar du tyst och jag drar efter luft när jag hör hur din mjuka röst är full av oro.

Det var ju inte meningen. Jag tänkte inte i min värld av ångest och press. Du ska inte behöva vara orolig. Jag kysser dig till svar och från ingenstans vaknar begäret efter dig och din kropp. Du märker min hunger och du svarar snabbt och ivrigt med samma lust. Dina händer glider över min rygg, du sträcker dig efter duschcremen och fyller din ena hand med tvål och glider sen lätt med händerna över min kropp. Dina händer fångar upp mina bröst. Masserar och nyper mjukt i bröstvårtorna och för att sen glida ner över den mjuka huden på magen och venusberget. Dina fingrar glider in mellan mina blygläppar och hittar klitoris. Jag stönar högt och knäar till i din famn. Våra läppar möts i en kyss och jag konstaterar igen hur mjuka dina läppar är. Hur väl dom passar med mina. Jag kysser dig och låter sen min mun vandra ner över kinden och halsen. Hittar punkten precis nedanför ditt ena öra och smakar på den tunna huden och känner pulsen som slår hårt strax under. Du stönar mjukt, kommer av dig med dina smekningar, greppar istället lite om mina höfter, nu är det du som söker stöd mot min kropp. Jag ler nöjt, jag vet var jag har dig, att du är min nu.. Och jag ska ge dig så mycket jag bara kan.

Jag låter mina händer vandra utmed sidorna av din kropp, dina mjuka höfter och den tunna huden över din mage. Fångar upp ett av dina vackra bröst, böjer mig ner och tar bröstvårtan i munnen. Suger och biter lätt i den och du tar om mitt huvud, pressar det mot bröstet, manar på mig. Jag släpper taget, nafsar lätt i den andra bröstvårtan och sjunker sen ner på knä framför dig. Din fitta är precis i lagom höjd för min mun och eftersom det är någon dag sen du rakade dig så kittlar de mjuka fjunen mig på kinden när jag kysser huden i dina ljumskar. Beröringen av min mun får dig att darra och du tar stöd med ena handen mot duschväggen och den andra handen lägger du om mitt huvud. Du försöker forcera mig att börja slicka dig men jag bara skakar lätt på huvudet, fortsätter lugnt ner med min mun över dina lår och knä. Jag biter dig lätt på insidan av dina knän och du reagerar precis som jag väntat mig, du stönar högt, drar efter luft och blir sen helt tyst. Jag vänder upp med min mun, du väntar nu tålmodigt, du vet att det inte är lönt att försöka få mig till något när jag är på det här humöret, det är bara att vänta på mina smekningar.

Med min ena hand greppar jag om din ena skinka, kysser dig lätt på venusberget och låter sen min tunga leka lätt ner över ditt klitoris. Jag nuddar lätt till en början men ökar sen trycket med min tungspets. Börjar massera mjukt och du smeker mig över håret, tar tag om det men utan att mana mig till något, du bara håller. Jag lyfter upp ditt ena lår på min axel, öppnar upp dig och kysser sen häftigt din fitta. Du ropar till av förvåning och njutning, ditt grepp om mitt hår blir hårdare och du pressar in mitt ansikte ännu mer. Jag slickar dig djupt i fittan. Lapar i mig dina underbara safter, njuter av din sälta och hur du savar över mitt ansikte. För upp ett finger i din fitta, fyller strax på med ännu ett och sen ytterligare ett. Med tre fingrar knullar jag dig mjukt samtidigt som jag suger in ditt klitoris i min mun och masserar det. Du gungar till, har svårt att hålla balansen och släpper mitt huvud så du kan ta stöd med båda händerna mot väggen. Jag känner hur din fitta krampar något om mina fingrar, tar ut två fingrar och letar sen upp den lilla punkten på insidan av din fitta. Börjar massera den samtidigt som jag trycker på med tungan på klitoris. Håller handen stilla, låter fingret och tungan jobba och jag belönas med dina höga stön och tunga suckar.

Du stöter lätt mot min mun, vill ha mig mer och jag flyttar mig bara för att dra ner dig till mig så att vi möts i en kyss. Jag stänger vattnet och manövrerar sen ner dig på en handduk på badrumsgolvet. Särar på dina ben och begraver mitt ansikte i din svullna kåta fitta. Du skriker till och greppar mitt huvud. Du pressar upp din fitta mot mitt ansikte och jag tungknullar dig hårt. Ett finger letar upp din anal och jag masserar det mjukt samtidigt som jag låter min saliv blandad med din sav smörja ditt bakre hål. Du slappnar av så pass så jag kan föra in ett finger och knulla dig lätt i stjärten. Jag vet att du tycker om det och det eggar mig att göra det för dig. Ivrigt leker jag med tungan över din våta fitta, tungknullar dig igen och eggar dig upp mot orgasmen. Låter fingret vila i din stjärt, för ett annat finger i din fitta, letar upp din punkt igen och masserar mjukt. Jag släpper fittan med munnen, tittar upp på dig, njuter av att se din kropp spetsad på mina fingrar, njuter av att se hur du vrider dig i kramper, du orkar nästan inte med det sköna men vill ändå inte att jag slutar. Stadigt masserar jag din punkt och jag känner hur du börjar krampa om mitt finger. Du skriker högt när du spänner dig upp i en båge, jag koncentrerar mig på din fitta igen, kysser den i samma ögonblick som din orgasm sköljer över dig och din fitta krampar ut en massa underbar saft som jag girigt lapar i mig.

Jag drar mig undan bara för att i nästa ögonblick dra upp dig sittande och sen ta dig i min famn. Du håller om mig och jag smeker dig mjukt över ryggen medan du landar efter orgasmen. Långsamt lugnar sig din andning och jag märker hur du vaknar till och flyttar över din uppmärksamhet på mig och min kropp. Dina händer börjar vandra över mina skinkor, fram över mina höfter och ljumskar ner i min våta fitta. Jag är kåt efter att ha gjort det skönt för dig så dina fingrar glider lätt in i värmen. Jag sluter ögonen och tar emot. Det är min tur att njuta hela vägen nu…

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!