När det kroppsliga tar död på det lustfyllda

När jag kom hem efter resan blev det att lägga sig ned i sängen direkt och inte för att knulla skönt vilket jag hade längtat efter då jag led av grym hudhunger utan för att ta hand om en kraftig förkylning som rasade i kroppen.

Jag gjorde en ny erfarenhet denna gång, att behöva bära skydd för när jag hostade kom det några droppar kiss. Den har känts riktigt jobbig, osexigt, och jag har så fort hostan lugnats sig tagit ordentligt tag i Snippgympan. För er som har Twitter eller Facebook är det en utmärkt påminnelse några gånger per dag att vi ska knipa. Följ!

Det läggs upp mycket bra information på deras sida och illustrationen nedan av Maria C är utmärkt för att lära sig träna snippan. Bäst av allt är att många följare skriver om spontana orgasmer och kraftigare orgasmer och mer sexlust för som med alla muskler, de gillar jobba!

Så, kniiip snippan nu!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”När det kroppsliga tar död på det lustfyllda

  1. Liggerdubra

    Ja våra älskade knipövningar är bra att göra! Och jag måste säga att jag älskar bilden, den borde finnas inne på varje toalett!

    Svara

Skriv en kommentar!