Nakendagen

Idag har jag nakendag. Jag har inte varit helt naken på ett tag, men idag ska jag vara naken hela dagen. Jag behöver det. Under helgen har diverse sociala omständigheter gjort att jag varit påklädd, och även om jag lättat på kläderna efteråt har jag inte varit naken. Men idag, min sista lediga dag innan arbetet börjar igen, ska jag vara naken. Förutom en liten paus då jag och Blanka ska gå ut och försöka få lite solsken i ansiktet – något som är svårt när det är grått november-väder ute, men vi ska tappert försöka.

Men förutom det ska jag vara naken. Jag ska njuta av friheten när min kuk dinglar, känslan av Blankas blickar som smeker min kropp, njuta av bara fötter som trampar på mitt parkettgolv. Njuta av att kunna sitta i soffan och se film, sära på benen och flörta med Blanka. Jag ska njuta av att krama Blanka och känna hennes varma kropp mot min, njuta av min mage, min kuk, mina lår som trycks mot henne.

Att vara naken är frihet, och frihet är skönt. Idag ska bli en skön dag!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!