Julklappstips

Jag såg att Robert Jacobsson efterfrågade sexigaste julklappstipsen och här kommer mina favoriter.

Det främsta tipset hoppas jag ni känner till. Vi som läser Klumpesnusk kan vid beställning hos intimera.se ange rabattkoden ”klumpesnusk” och vi får då 10 % rabatt på hela beställningen. Hela! Förstå hur många sexiga klappar man kan köpa till ens intima vänner och älskade.

Jag har fått frågan om det går att lita på Intimera, jag är glad att kunna ge ett svar som kommer från en tid långt före jag träffat Klumpesnusk när jag fortfarande bara var en läsare. Jag var inte nöjd med min beställning, den motsvarade inte vad jag hade förväntat mig och Intimera bytte generöst ut min produkt mot en annan. Det är bra kundservice. Så ja, det går att lita på dem.

Vad ska man köpa? Några tips, klicka på bilderna så kommer ni direkt till produkten hos Intimera:

Först ut är LELOs Siri. Min Siri slits minst lika mycket av att den åker med mig på precis alla resor jag gör, vilket jag räknat efter i år är mer än Sveriges längd. Den är suverän på att ge mig njutning.

En av de leksaker som var med i budgetrecensionen Jelly Lavender visade sig bli en riktig favorit. Jag vet inte om jag egentligen rekommenderar den som julklapp för den är riktigt ful. Designen är lila ådrig påle så det är inte något för den som vill att deras leksak ska se smakfull ut, men ack så skön den är!

Vacker däremot är Icicles no 8. Vi gav den rätt ljummet mottagande, men sakta har den klättrat upp till att vara den leksak som reser med mig och Siri överallt. Jag gillar den för att den är perfekt för anallekar och speciellt vid onani. Jag har fram till jag fick Ice-n inte lekt analt ensam men med den här leksaken smeker jag mig gärna.

Mitt sista tips är buttplugg-setet Liquorice Dip. Oavsett vad för storlek du önskar eller vana du har så finns det något för dig att testa och/eller använda. De är helt enkelt prisvärda!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Julklappstips

 1. Johan

  Måste allt ni skriver om vara från eller om intimera nu? Kan ni inte skriva något som inte nämner dom? Eller om ni måste gör reklam så försöka hitta lite andra butiker också? Finns ju mänger att välja på som ex [diverse butiker nämns].

  Omväxling förnöjer ju =)

  Svara
  1. Klumpesnusk

   Omväxling förnöjer, absolut. Saken är dock att Blanka och jag rekommenderar aldrig produkter vi inte testat och är nöjda med. Ingen av de butiker du nämner förser oss med gratis exemplar att prova ut. Intimera däremot gör det, och det är vi väldigt glada och tacksamma för. Om någon av dessa andra butiker vill kontakta oss med ett förslag om liknande avtal är vi öppna för det, men hittills har ingen av de nämnda butikerna kontaktat oss och övriga butiker som har kontaktat oss har inte erbjudit ett lika bra avtal som Intimera. Exempelvis ger vårt samarbete med Intimera er läsare tio procent rabatt, något som ingen annan butik har erbjudit i sina avtal.

   Vi har även erfarenhet av Intimera som kunder, då vi köpt en hel del leksaker via dem. Deras service är oslagbar och leveranserna är snabba. Kort sagt anser vi att Intimera är en mycket bra butik, och om andra butiker vill inleda samarbeten med oss och ge lika bra service är vi öppna för förslag! 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!