Hem till värmen

Igår gick jag hem från jobbet. Blanka bor hos mig ett tag, och hon väntade hemma på mig. Jag har turen att ha ganska nära till mitt arbete, och det är ca 10-15 minuters promenad hemma. Att gå hem i höstmörker, blött, kallt och blåsigt var acceptabelt eftersom jag visste att Blanka väntade. Innan jag gick hade jag skickat ett sms som frågade ”vill du mysa naken med mig när jag kommer hem?” vilket var nåt jag drömt om under så gott som hela arbetsdagen.

Så, jag promenerar hem och möts av en låst dörr. Inte konstigt, Blanka har den vanan och jag har den ibland. Jag plingar på dörren (eftersom hon har mina nycklar) och när den öppnas möts jag av hennes nakna, varma kropp och ett ansikte som sken upp av ett leende. När jag kom in i lägenheten var den mysmörk, med tända ljus. Hon ledde mig in till sovrummet, jag klädde av mig och kröp ner hos henne. Egentligen var det inte tänkt att ha sex, men ja… vi är inte direkt kända för att kunna låta bli.

Tända ljus och en naken kvinna. Sånt sätter guldkant på en annars helt vanlig arbetsdag.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Hem till värmen

  1. Blanka Blad

   Nej inte varje gång. Vi är inget ”Barbie and Ken”-par där livet alltid är rosarött. Inte heller är det fysiskt möjligt då vi ofta har många mil emellan.

   Det gör dock att vi uppskattar de gånger som det sker och vi försöker skapa såna genom att bestämma att vi har date vissa kvällar. Jag tror att det gör att de bra stunderna blir fler för att man kommer ihåg att skapa dem istället för att ta för givet att de uppkommer av sig självt.

   Svara

Skriv en kommentar!