Amatörbild: Vitiligo-killen

Det här är inte en av de vanliga uppvisningsbilderna. Jag fick ett mail från en kille som läste mitt inlägg om duschen i skolan. Han berättar om ett annat skäl till varför han inte trivdes i duschen. Läs hans brev nedan och se hans bifogade bild.

Hej Klumpe!

Jag är en vanlig kille någon stans i Sverige. När man gick i skolan och hade haft gymnastik, endera var man snabbast genom duschen eller siste man. Allt för att inte visa mig för mycke. Inte på grund av dom vanliga åkommorna så som storlek och hår på könet. Jag har vitiligo lite här och där på kroppen. Det är mest markant där nere som man säger. Nu när man blivit äldre och läst lite om det, nu vet man att det inte går att göra något åt det. Men än i dag är det märkligt att vara i en offentlig dusch, man märker hur folk stirrar. När dom märker att man ser dom börjar blickarna flacka runt. Det är som med allt annat som är annorlunda man fastnar med blicken. Jag erkänner jag är lika dan. Så man börjar bli van med blickarna. Jag sänder med en bild som får tala för sig.

M.V.H.

Vitiligo Killen.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Amatörbild: Vitiligo-killen

 1. Kajsa

  Hej!
  Kan inte låta bli att kommentera detta inlägg/mail.
  Jag har själv vitiligo och vet hur det känns. Eller kanske inte. Jag har aldrig haft vett nog att skämmas över mina fläckar. Där har mina föräldrar gjort ett bra jobb och lärt mig att jag ser ut som jag gör och att andra får ta mig som jag är. En del av mina fläckar har försvunnit med åren, andra har vuxit vid stress… För att inte göra kommentaren till ett inlägg säger jag kort och gott: Hatten av för Vitiligo Killen som skrev in och visar upp sig. Och till er andra: alla är vi olika. Tro på er själva och låt det ligga i betraktarens öga..
  /Kajsa

  Svara
 2. Blanka Blad

  Tack! Jag förstår att bilden inte togs som en av våra vanliga gästbilder, men jag tycker fotot är fint och välkomponerat. Håret ser härligt dra fingrarna genom. Hoppas du tar fler bilder om du får lust till det.

  Svara
 3. lias

  Har aldrig kommenterat här förut, men måste bara säga att den där bilden endast var vacker i mina ögon.

  Svara
 4. anonym

  Hah, tja… Bilden gjorde iallafall mig väldigt upphetsad! Dessutom tyckte jag att det var vackert

  Svara
 5. Pingback: Amatörbilder: Vitiligo i forsen (130702) « Klumpesnusk & Blanka

Skriv en kommentar!