Recension: Screaming O

Det här är tveklöst den minsta leksaken vi recenserar hittills i vår omgång med billiga leksaker. Målet är som tidigare sagt att ta reda på hur mycket valuta för pengarna man får när det handlar om saker som kostar under 150 spänn. Vi har avverkat en fullpoängare som blivit något av en favorit. Den här recensionen blir dock omgångens första bottennapp.

Screaming O (eller The Lingo som Intimera också kallar den) är verkligen inte värd pengarna. Den kostar visserligen bara blygsamma 99 kronor, men det är svårt att motivera ett inköp även för såpass liten summa. Screaming O påstår sig vara en liten vibrator som man kan sätta antingen på fingret eller tungan. Just det där med vibrator på tungan visade sig vara helt dödfött – det är omöjligt att få den att sitta kvar, och de korta sekunder man har på sig innan den glider loss från tungan känns ungefär som om man stuckit in en tandläkarborr i munnen. Inte den mest angenäma av känslor.


(Obs: Ej naturlig storlek!)

Leksaken har en pytteliten vibrator, och det märks. Den har bara en inställning (av eller på) och den vibrerar med ett högljutt vinande som påminner lite om en ettrig mygga. Sexigt? Nej, inte särskilt. Jag tänker bara nämna förpackningen som hastigast – den är rosa, billig och gör sitt jobb men är inte vacker.

Även om man skippar att försöka fästa den på tungan och sätter den på fingret istället blir resultatet mest irriterande och kittlande. Man kan säkert trä den runt kuken (förutsatt att man inte är alltför välhängd) men vi testade inte det och misstanke finns att det antingen inte känns, eller blir irriterande och kittlande.

Sammanfattningsvis är det här en kass leksak. Den kan inte träs på tungan, och den har ett irriterande ljud, en plastig och billig känsla samt är inte speciellt skön överhuvudtaget. Undvik.

Plus:

+ Billig

Minus:

– Kan ej träs på tungan (mer pga hur tungor är utformade än leksakens fel)
– Vinande surrande, påminner om myggor
– Inte skön!
– Överhuvudtaget patetisk och fjantig

krysskuk

Tack till Intimera som förser oss med dessa leksaker! Även om just den här inte var nån höjdare finns det andra i deras sortiment som är av ypperlig kvalité. Kom ihåg, om du använder rabattkoden ”Klumpesnusk” får du 10% rabatt på din order oavsett hur stor den är!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Recension: Screaming O

Skriv en kommentar!