Naket: Blanka och Jelly Lavender

Ett önskemål kommenterades om att få se bilder på Blanka med sin Jelly Lavender. Även om detta inte är en önskeblogg så tyckte Blanka det lät roligt och tog en omgång med den lila leksaken. Under tiden använde jag min kamera och resultatet som vi båda valt ut kan ni njuta av nedan. Enjoy!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Naket: Blanka och Jelly Lavender

  1. Zaxis

    Härligt 🙂 väldigt fina bilder hoppas blanka hade det sköt under tiden bilderna togs 🙂 nu ska jag kolla och njuta av dessa vackra bilder tack

    Svara
  2. Lennart

    Vilken härlig buske! Jag är 47 och har sen jag var liten gosse alltid fått se håriga fittor. Jag beundrade pappas hår och frågade ofta när jag var runt 5 när jag skulle se ut som honom. När jag sen har sett rakade muttor så stämmer det inte för mig. En man och en kvinna ska ha hår mellan benen, så tycker jag helt enkelt. Det där ser ut som min frus håriga fitta, samma färg på busken. Den är så mjuk och skön att smeka… Och det är väldigt härligt att köra in min dolme i den…!!

    Svara

Skriv en kommentar!