Fnissigt stolt

Jag har inte orkat få ihop några direkta längre texter på ett tag, men jag twittrar på. Den som följer mina tweets kan få till sig tips om artiklar, vilket var meningen när kontot startades, och läsa mig lägga ut texten om analsex. Jag tror att jag ska programmera så minst någon gång per dygn ska det skickas ut ”det finns ingen sexuell praktik som är fel; bara människor som gör praktiken på fel sätt”.

Några gånger har det blivit tweetning i realtid av film, gårdagens var Snow White and the Huntsman, omdöpt av min mobil till Snowboard and the Storuman, och idag uppmärksammar jag att det är World Suicide Prevention Day genom att skriva min egen historia. Jag är glad att jag överlevde, depression är en dödlig sjukdom.

Så varför fnissigt stolt? Jo, jag surfade förbi en ny följare och kände mig i celebert sällskap eller kanske som en katt bland hermelinerna.

Skälet till att någon som ännu bara har kändisar i övrigt lagt till mig:
Förmodligen på grund av den här konversationen

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!