Dölj inte ditt kön

För några år sen –när jag fortfarande trodde jag var monogam– var jag på väg in i ett förhållande med J. Ni kanske minns henne? Hur som helst, hon spenderade en vecka med mig och vi trivdes bra tillsammans. Det här var sommaren som förra sommar-OS rullade av stapeln, och jag minns tydligt hur hon låg naken i min soffa och slötittade på OS. Hon låg naken, på rygg och hade tydligt särade ben. Det var ingenting sexuellt med det, bara kombinationen av att vara naken och ligga bekvämt, men för mig var det oerhört sensuellt att se en kvinna som inte tänkte på om hennes fitta var synlig.

Många kvinnor som jag umgåtts med har automatiskt sett till att hålla benen stängda. Sedan de var små har de fått höra att fina flickor inte särar på benen, och detta har satt sig så djupt att det blivit en automatisk reflex – även med någon som de nyss har haft sex med, och som sett alla deras mest intima kroppsdelar. Därför upplevde jag det som väldigt uppfriskande att J bara låg där, utan att tänka på hur hon låg, och blottade sitt vackra kön helt utan att ens vara medveten om det.

Sedan dess har denna sak blivit en mild förtjusning för mig. Jag tycker om när kvinnor glömmer bort mycket av vad de ”borde” göra med sina kroppar, och istället bara slappnar av. När en kvinna glömmer bort vad hon ”borde” visa och inte visa, och helt enkelt bara låter kroppen falla där det är bekvämt – det är för mig sensuellt att se och beundra. Blanka gör det emellanåt, och det blir alltid en mild vardagsförtjusning över det inuti mig när jag ser henne ligga i min soffa och läsa, helt omedveten om hur hon ligger. Eller, jag känner henne så jag vet att hon inte är helt omedveten – men hon är precis som jag naturist och bryr sig helt enkelt inte.

Jag anser själv att det inte finns nånting fult på kroppen. Jag är inte speciellt nöjd med min egen, men när jag passerat en viss gräns (numera rätt tidig) slutar jag bry mig. Om man inte gillar det man ser, då tvingar jag ingen att se – men jag försöker sluta göra antaganden och jag försöker sluta känna att min kropp är ful. Ja, den är stor, rund och överviktig. Men den är min, och jag trivs ändå rätt bra i den. Jag har en Blanka som dyrkar den, och jag har även en Mim och en Eia som tycker om den precis som den är.

En del kvinnor jag träffat tror mig inte när jag säger att jag inte tycker det finns nåt fult på dem. De hamnar då i det där märkliga läget att de försöker övertyga mig. ”Men mina fötter är ju inte så fina…” och liknande. Nej, de är fina. De kanske inte får igång min motor, men bara för att man inte tänder på en viss sak eller en viss kroppsdel betyder inte att det är fult eller oattraktivt. Att gömma sitt kön mellan benen bara för att man fått höra att det är så man ska göra känns inte rätt för mig. Jag tycker att det kvinnliga könsorganet är en av de vackraste sakerna som finns – oavsett hur det ser ut så tycker jag om alla varianter. Rakad, hårig, stora blygdläppar, små blygdläppar.

Jag älskar att se en kvinna som antingen medvetet visar upp sin fitta, eller som helt enkelt glömmer bort att hon förväntas av samhället att gömma den och istället ligger i soffan och ser på OS med särade ben.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Dölj inte ditt kön

 1. Per

  Härligt, befriande, och så sant. Väl rutet, som det heter, jag blev glad av att läsa denna reflektion. Hade ”hjärtknappen” som fanns förut funnits kvar hade jag klickat på den, nu blev den en liten men symbolisk Flattr istället. Fortsätt skriv, du/ni behövs.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ett litet Flattr är oerhört mycket mer uppskattat än ett klick på hjärteknappen. Allt som kommer in via Flattr tar vi glatt emot och investerar tillbaka i den här bloggen. Tack för ditt stöd, det gör oss glada att vi påverkar människor positivt!

   Svara

Skriv en kommentar!