Dokumentär: Private Dicks

Tidigare idag såg jag en intressant en-timmesdokumentär från 1999. Den heter ”Private Dicks: Men Exposed” och är en timme av män som pratar om sina kukar och sina relationer till sina (och andras) kukar. Mycket sevärd! Rekommenderas för alla som är nyfikna på vad män tänker om kukar. En intressant variant var att de flesta männen i intervjun är nakna alltmedan de berättar om sina tankar kring kuken, sex, sina egna kroppar och sin sexualitet. Såväl straighta som bögar förekommer, och även två transexuella – en som föddes som man men övergick till kvinna, och en som föddes som kvinna men övergick till man.

Jag vet inte var man kan hitta den i streamat format, men jag laddade hem den från Piratbukten. Om någon vet var man kan se den online i streamat format utan alltför mycket krångel, tipsa gärna i en kommentar.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!