Varselklädsel

Häromdagen såg vi en kvinna på lokalbussen. Direkt efter att hon gått förbi oss kommenterade jag och Blanka att vi båda omedelbart fann henne tilldragande och attraktiv. Blanka tweetade om detta. Jag tyckte dock inte att hennes arbetskläder var speciellt skitiga, och samtidigt var en av attraktionerna för min egen del också hennes leende och arbetskläderna – inte bara kurvorna! 🙂

Men, saken är den att under det senaste året har jag upptäckt att kvinnor i arbetskläder – och speciellt kvinnor klädda i s.k. varselklädsel, dvs arbetskläder i såna grälla gula och orangea färger som syns väldigt tydligt – skapar en attraktion hos mig. Precis som med kvinnor som har snaggade eller rakade huvuden upplever jag att ett attribut som i de flesta fall associeras med manlighet förhöjer den kvinnans kvinnlighet.

En kvinna i knallgul varselklädsel med vackert krulligt utsläppt hår som går framåt med gungande höfter och långa, självsäkra steg… ja, det är nånting med det som får igång mig.

Oh yeah, baby!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!