Microdejter

Här kommer ett litet tips till er. Oavsett om ni är i en monogam relation eller har flera polyrelationer så är det här ett matnyttigt och användbart tips: ordna microdejter.

Det är väldigt enkelt. Om du och din partner (eller partners) ska iväg på en tillställning eller fest tillsammans där ni vet att ni kanske inte kommer att umgås hela tiden och som kan pågå i flera timmar, då är det en bra idé att på förhand boka in microdejter vid ett bestämt klockslag. När det är dags söker ni upp varandra och försvinner iväg i 10-15 minuter. Ägna tiden åt att ge varandra lite bekräftelse, känna av att allting är bra samt att humöret funkar. Det är en bra metod för att synka lite även om man är isär, samt en bra metod att hålla kontakten och slippa den där känslomässiga baksmällan som kan uppstå efter en lång kväll ifrån varandra.

Exempel: Om ni ska på en fest och uppskattar att ni kommer att vara där i 5-6 timmar från klockan 18, boka en tid vid 21 och kom ihåg att träffa varandra då. Alternativt kan ni köra en klockan 20 och en klockan 22. Om ni kör två kan den senare dejten även användas för att kolla om det är dags att börja gå hem snart, eller om humöret är bra och ni vill fortsätta med festen.

Frågor? Skriv en kommentar. I övrigt önskar vi er lycka till!

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Microdejter

  1. Pingback: Hotellfrukost « Klumpesnusk & Blanka

Skriv en kommentar!