Kärlek! Gemenskap! Öppenhet! Acceptans!

Åh ledsen för att jag inte lagt ut några tips om Stockholm Pride som förra året.

Min redan bristande ork drabbades förra veckan av sjukdom som utlösts av stress och har behövt medicineras. Det har inte gjort mig mindre stressad och lägg sen till det att Klumpe och jag haft saker i vår relation som strulat (löst för nu, vi får se om någon av oss skriver om det) så kanske det är uppenbart varför min entusiasm över Pride i år varit i botten.

TILLS IDAG! Tills vi kom till T-Zinkensdamm och såg Pridefolket. Redan där stötte vi på en av mina vänner som för dagen hade anlagt ett vackert skägg på sina kvinnliga kinder. Strax efter mötte vi en person jag oftast bara möter under Pride och glädjeskutten hoppade i kroppen. Att sen kramas med älsklingar på picnic med underbara människor varav flertalet är poly var underbart!

Pride för mig är glädje! Att möta vänner i en öppen miljö! Jag älskar Pride för gemenskapen.

Min Pride kommer innehålla följande som jag hoppas flera av er läsare kommer till:
Föreläsningar om poly och bdsm – ta inspiration av Darksides förslag, det har jag.
Polymingel – torsdag från kl 18 på O’Learys i Gamla stan
Paraden

Kärlek! Glädje! Gemenskap! Öppenhet! Acceptans! Delaktighet!
Det är Pride för mig. Kom var med du också.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!