Jag vet inte vad jag inte vill veta

En av svårigheterna jag har med mitt polyliv handlar om det Vecka 6 har som utmaning, ”det jag inte ville veta”.

Jag vet inte vad jag inte vill veta, speciellt när det kommer till sexliv, och vad jag vill veta eller i alla fall är okej höra skiftar beroende på situationen det berättas i.

Den gången jag kom hem från en längre resa och saknat mig galen efter Niva och det första som möter mig är ett: ”Jag har haft sex med min väninna XX” så kändes det inte okej trots att informationen som sådan inte var ett problem utan för att jag inte kände mig särskilt efterlängtad från hans sida. Han däremot ville berätta det snarast möjligt så han inte skulle glömma bort det för han hade i tidigare relationer glömt bort berätta sånt och hade genom det sårat sin dåvarande flickvän.

Tuggleksak beskriver väl det jag kan känna, ”… vårat gemensamma liggande jag bryr mig om.” Jag ogillar också när det som sägs skapar en känsla inom mig att jag är utbytbar eller om det väcker den riktigt svåra känslan ”varför ens göra det när XX tydligen gör det så in i helsike enklare” exempelvis som varför ta kuken ner djupt i halsen som för mig med lätt triggad kräkreflex är en utmaning när jag får höra att ”det är så sexigt göra det med XX för den bara glider ner”.

Avtändande situationer för mig är när partners börjar tala om andra personer när vi ligger i sängen och hånglar eller har sex. Det blir för mig som att de blir närvarande i stunden och jag vill bara att de fysiskt närvarande ska vara med i leken så att säga. De gånger jag talas till orgasm av Klumpesnusk och han vill ta in flera i vår lek så vill jag att han refererar till fantastifigurer eller personer vi har haft eller talat om att ha sex med och är överens om. Jag antar att det utöver obehaget känna mig jämförd är min livliga fantasi tillsammans med att jag är kräsen vilka jag har sex med som spökar.

Jag vet att varje människa är unik, jag vet att jag inte jämför de jag har sex med och jag vet att otryggheten jag kan känna grundar sig inom mig och inte i något mina partners berättar… men ibland skulle det vara skönt om mitt huvud kunde bestämma sig en gång för alla för vad den vill och inte vill veta.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Jag vet inte vad jag inte vill veta

  1. Pingback: V . 34 – Det jag inte ville veta « Vecka 6

  2. Secretessa

    Åh det där tycker jag är svårt. Å ena sidan vill jag ha flera sexpartners både på egen hand och tillsammans med P. Vi har haft sex på varsitt håll och det har funkat utmärkt. Men sen finns det den där biten då jag blir osäker eller som du skriver ”skapar en känsla av att jag är utbytbar”. Ibland är det hur enkelt som helst och andra gånger är det en ganska svår balansakt.

    Svara

Skriv en kommentar!