Hotellfrukost

Vi fortsätter på temat tips:
Jag älskar hotellfrukostar. Jag är inte oäven bo på hotell heller men det blir sällan orsak bo på ett.

Av min mamma har jag tagit upp en vana som Klumpesnusk hakade på förra sommaren och imorse gjorde vi det till en tradition, vi äter hotellfrukost. Någon gång under sommaren åker man till ett utvalt hotell på platsen man befinner sig. Mamma brukar göra det som komplement till camping, själv har jag valt ta det när jag är på resa oavsett hur jag bor då jag oftast bor hos partners, föräldrar eller vänner.

Det känns så lyxigt att sätta sig vid en frukostbuffé. Hotellen brukar servera frukost mellan kl 7 till 10 och kostnaden omkring en hundring.

Tipset: Gå in på ett hotell, betala i receptionen och njut sen av att få en stor frukost med olika typer av bröd, kaffe, te, juice, pålägg, fil, yoghurt och flingor. Ofta också varma saker som äggröra och bacon. Den vi åt i dag hade det särskilda att man kunde grädda sina egna våfflor.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!