Gå och testa er!

Igår kväll såg jag och Blanka en rolig film. Jag vet inte vad den blev översatt till på svenska, men i original heter den ”A good old-fashioned orgy” och handlar om ett gäng vänner som arrangerar en gemensam orgie. En rolig komedi med lite sköna tankar och känslor, gott om skratt och utan att ta till mycket av den konstiga tafattheten som amerikansk film tycker ska tillhöra filmer som ens i det mest lättsamma sätt involverar sex. Rekommenderas.

En positiv scen i filmen var när hela kompisgänget går och testar sig inför den stundande orgien. Klart plus att inkludera en sån scen i filmen, och dessutom göra scenen så skön och avdramatiserad. Sånt gillade jag och Blanka!

För visst är det så, sjukdomar kan vara en otrevlig bieffekt av att ha ett aktivt sexliv. Det är dock inte svårt att undvika överraskningar. Testa dig regelbundet, använd kondom när du är med en ny partner. I övrigt se till att prata, kommunicera och gör inga antaganden. Ta ansvar och skydda dig och ditt sexliv samt de som du delar det med mot oinbjudna gäster och brev som kräver att du infinner dig på vårdcentraler och dylikt!

(Detta inlägg är en del av Vecka6)

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Gå och testa er!

  1. Secretessa

    Vad härligt att gå ett helt gäng och testa sig. Skulle vara lite kul att gå in allihop och säga, hej vi ska testa oss för vi ska ha sex tillsammans. :0)
    En gång hade vi sex med ett par och använde kondom men blev ändå smittade med klamydia, vilket vi förstås inte visste på en gång så vi hade sex med ett annat par efter detta och smittade då ner dem tråkigt nog. (Där lärde vi oss att det krävs ganska mycket säkerhet för att inte bli smittade, kondom ska vara på även vid oralsex.) I alla fall så råkade det sig så att mannen i par nr 2 och jag gick till mottagningen för att testa oss samtidigt, så vi satt där i godan ro i väntrummet och pratade glatt med varandra. När det sedan var min tur så trodde läkaren att han var min partner. Nej då, sa jag glatt, men det var honom vi hade sex med. Då svarade hon inte utan så lite konstig ut. :0)

    Svara

Skriv en kommentar!