Arg efter drömmar

Häromdagen vaknade jag strax efter fem ur en dröm där Klumpe var så klumpig att det var inte sant. Gränslöst ogenomtänkt var bara förnamnet på det han gjorde i min dröm. Det var både relationsdrama och risk för lagbrott.

Jag var så arg att jag fick lust sparka till honom hårt på smalbenet. Skitstöveln låg där småleende snarkande. Helt obrydd om både vad han ställt till med och att han riskerade fängelse.

Vi har dock en regel hemma om att skälla ut pojkvänner för vad dumheter de gör i mina drömmar är inte okej. Inte okej. Något om att det inte är på riktigt. Så det fick räcka muttra lite på Twitter och somna om.

Jag känner mig så dum när jag vill skälla ut efter noter pga drömmar, det är bara så verklig känsla. Är jag ensam om detta?

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Arg efter drömmar

 1. Magnus

  Gumman drömde jämt massa dumt om mig förr i tiden och kunde vara sur på mig hela dagen efter. I hennes drömmar var jag allt från otrogen till mördare. Själv kommer jag nästan aldrig ihåg mina drömmar, om jag gör det så är det antingen nåt helknepigt eller snuskigt.

  /Magnus

  Svara
  1. Blanka Blad Inläggsförfattare

   Ja, det sitter i så länge. En liten del av mig vill gå över och kicka till Klumpe ännu. Skönt att jag inte är den enda. Niva talar i sömnen så hans konstigheter har jag koll på.

   Svara
 2. Secretessa

  Jag drömmer ofta intensiva och levande drömmar, om folk i min närhet. Och kan vara arg och irriterad när jag vaknar och det sitter gärna i. Det kan vara svårt att ta sig bort från drömmen, det är ju som om det har hänt på riktigt.

  Svara
  1. Blanka Blad Inläggsförfattare

   Jag minns när jag drömde en mardröm med en demon i. Detta var på den tiden jag bodde med Jacob och det enda som fick mig inse att det varit en dröm var att sängen stod på en plats där han aldrig skulle ställa den. Jag tycker ju att de svarta utfällda vingarna som satt på demonens kropp skulle varit en hint men nej…

   Svara
 3. En klar tanke...

  Jodå, har haft sur make vid flera tillfällen, då han har drömt saker om mig. Det som blir fel är att han VET att det inte har hänt och känner att han inte kan ta upp saken, vilket gör honom på dåligt humör. För han behöver prata om det han drömt. Vi börjar få ordning på det där numera. Mina drömmar har sällan maken som medverkande och jag drömmer mycket sällan om obehagligheter eller sånt som upprör mig.

  Svara

Skriv en kommentar!