Uppdatering på skrivfronten

Jag vet inte om det märkts att mitt skrivande dalat markant sen i maj men mitt liv har varit lite kaotiskt.

Först var det så mycket jobb och sånt att jag stressade omkring, sen blev det semester och även om några få saker blev skrivna så rörde sig tankar om tunga ämnen kring utan att komma på pränt. Sen fick jag en stund över tills jag insåg att min själsbror mår pest och pina och rutten sill. Så jag prioriterade honom och efter att ha tagit hand om honom så kraschade jag lite i tanken för så många av de saker han säger rör upp de där skuggiga delarna av hans och min relation. Tänk att tio år inte kan få dem att försvinna utan de bara vilar och så talar vi inte om sånt som gör ont i vanliga fall. När vi är pigga och glada och inte i kris.

Så var semestern slut och tillbaka till nytt kaos som efter några timmar gav nya erfarenheter, jag är uppsagd. Det känns så märkligt! Att jag inte ska gå till jobbet och göra mina kaotiska saker utan jag ska söka jobb. Mina kollegor visar äkta förvåning. Ingen förstår vilket känns skönt för då har jag väl inte kackat i det blå skåpet i alla fall.

Idag på vägen hem sjönk det in, något med att jag idag skickade iväg ett gäng uppgifter som jag aldrig kommer få veta hur de slutförs. Några veckor till, sen ska jag gå till arbetsförmedlingen igen. Det känns jobbigt.

Allt detta ger stress, stress dödar lust och ja, jag behöver lust för att skriva. Den som känner för att skicka en upplyftande kram är varmt välkommen göra det. Idag känns det rätt bladigt vara Blanka.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Uppdatering på skrivfronten

 1. arthur

  En varm kram. Förstår att det känns dämpat. Hoppas det vänder o livet går vidare åt rätt håll.

  A

  Svara
  1. Blanka Blad Inläggsförfattare

   Varm kram tillbaka! Livet går åt rätt håll, för mina älskade är viktigaste av allt. Och de finns vid min sida, det har inte ändrats.

   Svara
 2. Maria

  Varm kram till er alla men särskilt till dig, Blanka! En till för säkerhetsskull! / M

  Svara

Skriv en kommentar!