Sexigaste nånsin!

Vecka6 den här veckan handlar kort och koncist om ”Vad är det sexigaste, mest erotiska du upplevt?” och det är en svår fråga.

Jag tror inte på att utse ett enda ögonblick eller händelse. Det finns så oerhört många olika sköna, sexiga och erotiska ögonblick som jag haft lyckan att vara med om, och att utse bara ett enda är omöjligt. Mycket därför att jag tycker att om jag väljer ett enda att fokusera på så gör det de andra lite mindre viktiga eller sexiga, och det kan jag inte gå med på. Som jag ofta sagt förut – allt jag varit med om har bidragit till min utveckling och mina framsteg, och alla de sakerna är därför viktiga för mig.

Den eftermiddag då jag fotade Blanka och Niva tillsammans är ett sånt ögonblick. Intimt, sensuellt och väldigt erotiskt. Jag är en voyeur, jag tycker om att se, och att se två av mina närmaste familjemedlemmar tillsammans, att dela det med dem var en speciell upplevelse. Vi har gjort tresaker förut och innan, men just den stunden var fin. Efteråt att krypa tillsammans alla tre och njuta förstärkte det hela, och jag tror aldrig jag kommer att glömma det.

… eller första gången som L sög min kuk riktigt djupt ner i halsen. Jag trodde aldrig att det skulle hända mig, jag trodde det var sånt som hände andra eller bara skedde som en porrfilmsgimmick. Att stå där och känna den där trånga, varma och sköna känslan när ollonet tränger sig ner. Hennes läppar runt kuken, händerna som smekte min rumpa och tryckte mig djupare in i henne. Den totala upphetsningen, ett av de där speciella ögonblicken då min kropp och mitt huvud frikopplas från varandra och kroppen bara njuter.

… eller den gången då Blanka och jag hade analsex. När min kuk trängde in i hennes mjuka, fina stjärt. Hur vi älskade sakta och långsamt, och hur min orgasm tömdes djupt därinne i hennes varma rumpa, och hur vi efteråt låg svettiga tillsammans och landade våra kroppar och sinnen.

… eller när Elin masserade mina fötter, smekte dem, filade dem och sög lite på tårna. När hon slappnade av och slutade oroa sig över att hon var ”konstig” och bara lät sin förtjusning för mina fötter rinna ut ur henne. När hennes hämningar släppte, när dammen brast och forsen flödade lite snabbare.

… eller när jag slappnade av och njöt av att bli bunden och dominerad av Blanka. När jag släppte den hämningen, den oron, den neurosen. När jag låg där på rygg och var tom i huvudet medan hon tog för sig av min kropp. Den utvidgande känslan av analpluggen som sakta trängde in i min stjärt medan hennes hand lekte med min kuk och hennes bestämda men omtänksamma ord smekte mitt huvud.

… eller nån annan av alla de andra fantastiska, speciella, underbara gångerna med alla de fina och viktiga kvinnor som är, har varit eller kommer att bli en del av mitt liv. För livet är en resa, och vi upptäcker nya saker hela tiden – förutsatt att vi har öppna ögon och vågar se oss omkring.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Sexigaste nånsin!

  1. Pingback: Vecka 30 – Sexigaste någonsin « Vecka 6

  2. Anna

    Bästa jag läst på länge!!! Visst är det så! Många tillfällen har nått speciellt!

    Svara

Skriv en kommentar!