Naket: Eia

Eia som skrev ett inlägg om att visa upp sig, gästar mig under helgen. Igår åkte vi ut för att försöka hitta nåt fint ställe att fota lite på, men det första stället som vi hade tänkt oss var både igenbommat och kameraövervakat för att förhindra att man gjorde annat än auktoriserade saker där. Vi fick därför åka vidare och efter en liten tur hittade vi ett avskiljt skogsparti där Eia tog av sig kläderna och började slappna av.

Hon är oerhört kritisk till sin egen kropp. Jag förstår inte varför, jag vet flera kvinnor som skulle vilja ha hennes vackra, mulliga och kurviga kropp, men hon är helt övertygad om att hon är ful och tjock. Skitsnack säger jag – jag tyckte enormt mycket om att fotografera henne, och hon är väldigt sexig och vacker!

Läs även dessa inlägg:

13 tankar kring ”Naket: Eia

 1. Damien

  Underbara bilder.
  Behöver nog inte säga mer här eftersom jag är ”nätbekant” med henne och hon får mer beröm i PM någonstans istället 🙂

  En eloge till fotografen dock!

  Svara
 2. Magnus

  Mmmmmmmmmmmmmmmmums! Hälsa henne att hon har en gudinnas kropp.

  Så som en skön kropp ska se ut……

  Svara
 3. Mats-Sthlm

  gudinna var bara förnamnet, fyfan så läckert att se så här fina runda gosiga kvinnor visa upp sig!

  MER!!

  Svara
 4. SixSixSix

  men åh vackra kvinna! jag är jävla less p alla skator som visar upp sig, HÄRLIGT me lite former äntligen!! hoppas de kommer fler bilder!

  Svara
  1. Blanka Blad

   Det är kul att du uppskattar bilderna på Eia, men det hör till den här bloggens åsikt att det inte finns några skator utöver de med två vingar som flyger. Att andra kvinnor inte faller dig i smaken är en sak, men för det behöver du inte använda negativa ord på dem.

   Svara
   1. SixSixSix

    åh oki sorri! förlåt för de! hoppas ändå p fler fina bilder o tack för bra blogg!

    Svara
 5. Daniel

  Det här är en mkt bra blogg, och det är mkt fina bilder på en vacker kvinna. Jag i likhet med andra hoppas få se mer och att ”Eia” kanske får en mer positiv syn på sin egen kropp!!

  Svara
 6. Elin S.

  Väldigt fina foton, eloge till både modell och fotograf! Klumpe är nu inte någon Anders Zorn med pensel, men liksom Zorn visar han oss den skönhet som verkligen finns i hud och kurvor! Fortsätt så, båda två!!!

  Svara
 7. Nina

  Jisses det här var bra! Jag ser ut ungefär sådär! Och hatar min kropp, känner mig bara äcklig och ful. Men nu efter detta inlägg o kommetarerna så känner jag mig mycket finare 😉

  Svara
 8. Lennart

  Vilken härlig kvinna! Hon ser ut som en kopia av min fru, en skön 42-åring som jag älskar oerhört mycket. Fast jag tror min fru har lite större rumpa, den älskar jag också väldigt mycket, gillar att klämma på den, ofta… både ute och inne. Jag är tokig i rumpor…

  Svara

Skriv en kommentar!