Dirty Talk

Jag älskar dirty talk, det är en av grundstenarna i min sexualitet och jag kan utan att skryta säga att det är något jag är bra på. Hittills i mitt liv har jag inte pratat snusk i syfte att kåta upp någon kvinna, så fokus kommer bli kvinna som talar till man.

Börja med att ta reda på om din partner gillar det. Varför fortsätta om det är likgiltigt? Försök också ta reda på, helst tillsammans, om det finns ord som din partner tycker är avtändande. Jag brukar undvika ord som snopp, pille och mus. De är ord jag ogillar.

Nästa steg är att släpp tanken att du gör det för partnern. De gånger jag talat till någon och inte känt någon kontakt med orden har samtalen blivit märkliga och ointressanta. Jag menar inte att man behöver bli en fullkomlig entusiast men att känna något inom sig tror jag är viktigt. Det kan vara en nöjd känsla över att du skapar kåthet hos din partner. En belåtenhet att du styr din partners tankar.

Släpp vidare tanken att du är fånig eller att du behöver göra på något särskilt sätt. Var dig själv, det är dig personen ska bli eller är kåt på.

De jag har såna inslag med är fullt nöjda med att jag berättar vad jag upplever eller fantiserar om . Jag blir liksom de kåta av att få en inblick i den andras upplevelse.

Skapa tillsammans, minns du den där barnleken där du skriver en mening och nästa ska skriva en fortsättning? Dirty talk är lite samma sak.

Du ska inte skriva en novell, du ska skapa en dialog. Tänk dig som ett filmmanus. Mest uttalade ord och sen några scenanvisningar. De senare utför du om ni gör det här i samma rum. Min erfarenhet är att ett riktigt bra dirty talk går att skriva om till en novell, däremot tror jag inte det går göra tvärtom.

Ge gensvar, men skipa stönen. En av mina främsta respons på det som berättas är mmhm, vilket är ett ljud jag gör även utan dirty talk, men det är viktigt att svara oavsett om du är kille eller tjej. En del killar vill höra men ger inte något tillbaka, något jag skulle bli frustrerad av. Svaren behöver inte vara verbala, att den talande uttalar var den vill bli smekt och den andra utför smekningen är lika bra gensvar om man är i samma rum eller på Skype.

Tänk dig som när du hånglar med någon, speciellt första gången. Du kan få en puss, som du behöver besvara för att få första kyssen som när den besvaras följs upp av en hand som dra dig intill sig eller smeker din kind eller hår eller smeker ditt bröst eller ryggslut.

Låt andningen komma som den vill, var uppmärksam när du har sex. Kanske vettigt göra det när du onanerar, lyssna efter när djupnar din andning, blir det stön eller bara flämtningar? Kanske blir du knäpptyst, använd det. Fakestön tror jag aldrig låter klokt, att däremot tydliggöra ens andning så att den andra hör dig tydligt är en bra sak. Att härma de här stönen (obs! porrklipp) skulle, för mig, kännas märkligt, jag låter inte så. I alla fall inte när jag är medveten och om jag låter så naturligt i kåtdimma då har det ju slutat vara fake.

Generad? Använd det. Det finns få saker som är sötare än människor som rodnar så tillåt dig själv att leva ut den känslan. Jag skulle till och med säga att du precis som med andningen ska förtydliga din genans. En viss del oskuldsfull är sexigt.

Vad ska du säga? Ja här kommer det intressanta. Beskriv vad du tycker om, vad du upplever, vilka sinnesintryck du får och gillar. Lukt, smak, känsel, syn och hörsel.

Lukt, det finns mer som doftar på en kropp än kuk. Hud, hand, armhåla, hår, skrev som luktar annorlunda än kuk. Tror du mig inte testa ditt luktsinne. Beskriv dofterna. För mig är kroppsdofter varma jordiga myskiga. Huden luktar rent, soligt, sommardag eller salt svett.

Fortsätt med alla sinnen. Vad smakar ett öra? Känslan när du smeker på dina favoritställen på din partners kropp? Känslan av testiklarna i pungen när du rör dem med tungan? Beskriv åsynen av kuken, tänk på att han ser den ovanifrån från en halvmeters höjd. Han har ingen aning om var ådror löper längs sidan, vilken som pumpar först eller hur färgen skiftar. Beskriv hur du ser kuken.

Glöm inte dina inre känslor och upplevelser. Pirrar det någon särskild stans, rysning längs ryggraden eller gåshud? Hur känns fingrar i fitta? Känslan av kuk som glider in?

Så kommer vi till adjektiven, ni vet orden som beskriver hur något är. Min grundregel är att jag använder inga jag inte kan stå för utanför kåtheten. Inga du har så stor kuk, du har störst …, din mage är så vacker osv om du inte kan säga det annars. Fokusera på sånt du tycker om på riktigt. Slösa med ord som underbar, fantastisk, skön och vacker.

Eftersom jag har flera partners brukar jag avstå ord som vackrast, för det skapar en skala jag inte vill ha. Alla mina älskade är vackra och de är väldigt olika. Ge bekräftelse. Män får sällan höra att de är uppskattade även till utseendet, jag har mött flera killar vars fantasi är att få känna sig kroppsligt önskade. Beundra hans kropp.

Använd synonymer, ord som betyder liknande saker. Blanda gärna ord som stjärt, rumpa, häck och röv, analrosett. Om du upplever att du fastnar i några få ord så är mitt råd att gå in på Synonymer.se och söka upp ord. Jag har i länken gjort en sökning på ordet kåt för att visa vilken mängd ord som kan användas för att få fram ”jag är kåt”.

Ha roligt, se det som något ni gör tillsammans. Ställ frågor som behöver besvaras, känner du hur våt jag är? Gillar du när jag runkar din härliga bultande styva kuk såhär? Den senare lär dig också något om vad din partner vill ha just nu.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!