Det erotiska mötet

Jag har haft ett möte som var bara erotik. Det har blivit kvar sådant i minnet för det handlade inte om något annat än just erotik. Inga andra känslor än lust blev någonsin inblandade.

Det skedde under perioden när jag hade skilts från Rama och tog tillfället i akt som singlar ska göra att flirta runt. På Aftonbladet chatt mötte jag en person som började skicka fraser ur dikter och vi hade mycket roligt åt att finna erotiska citat. Jag minns hur vi sände rader ur Höga visan till varandra.

Vakna upp, du nordanvind, och kom, du sunnanvind; blås genom min lustgård, låt dess vällukt strömma ut. Må min vän komma till sin lustgård och äta dess ädla frukter.

Vi möttes på en av restaurangerna på Djurgården och lusten mellan oss gick att skära i med kniv. Det har i minnet blivit bara brottstycken av vårt samtal som rörde sig kring gamla byggnader och samhällsplanering för ytan var så tydligt bara yta och vi sökte inte på något sätt lära känna varandra. Vi ville ha sex och inget annat.

Vid en av dockorna tryckte han mig emot staket, jag kände hans styva kuk mot rumpan. Trots kläderna hade vi en närvaro i kropparna som sträckte sig efter den andra. Med flämtande röst sa jag nej. Makten att kunna styra hans tankar var så berusande. Hans röst var hes av kåthet när han protesterade och påpekade att vi båda ville.

Vi vände tillbaka in mot stan, promenerade runt, våta och kåta och styva. Skildes åt. En kort stund senare var vi tillbaka på chatten, fortsatte hetsa upp varandra. Till slut tog jag en snabb dusch, en sommarklänning utan trosor och en sjal om axlarna. Beställde en taxi. Mina ögon glimmade. Chauffören ställde närgångna frågor som jag tyst avvisade. Det måste synts på mig att jag var på väg till en älskare.

Han tog emot mig på sitt kontor. Där smekte han mig till orgasm och bad mig suga hans kuk. Orgasmen hade dock tagit mig ur det drömtillstånd jag varit i under de timmar vi umgåtts. Jag tackade för vår stund ihop och gick med ett leende ut i natten. Kostade på min budget ytterligare taxiresa – nu hemåt.

Vi hördes aldrig mer.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Det erotiska mötet

  1. Pingback: V. 30 – Sexigaste någonsin « Vecka 6

Skriv en kommentar!