Alla mina orgasmer är inte sköna

”Om du haft en behöver du inte fråga” – jag vet inte hur många gånger jag hört och läst den. På sätt och vis kan jag hålla med, egen erfarenhet är att mina orgasmer är svåra att missa. Det är något med benen som svänger som om jag vore en delfin på flykt från den stora vithajen som avslöjar dem. Att de oftast är såna gör att jag inte riktigt räknar mina ”gentiala nysningar” som orgasmer, de som mest sprider en varm behaglig trötthet, men även de är orgasmer då de är små mysiga krampningar i slidan.

Medan jag skriver det här försöker jag hitta en typisk beskrivning av hur en orgasm känns och Veckorevyn ger denna

de allra flesta beskriver det som att det är jättejättesupermegaskönt och att det sen liksom rycker och krampar runt underlivet (låter ju inte så trevligt, men på ett väldigt skönt sätt, jag lovar) – och att det sen sprider sig en slags varm och pirrande känsla i hela kroppen, ända ut i fingerspetsarna. Många upplever också att det påminner om känslan av att äntligen få kissa när man hållit sig länge (många kan till och med hålla tillbaka för man tror att man ska kissa på sig) och många beskriver det som en explosion. Efteråt blir många något ömma, trötta och glada. Har du känt något åt det hållet så kan det mycket väl vara så att du haft en orgasm.

Alla mina orgasmer är inte jättejättesupermegasköna. En del är och nästan alla är sköna, men inte riktigt alla och det var den senare typen som höll mig tillbaka i många år från att fortsätta smeka mig tills jag verkligen fick en orgasm.

Igår kväll utlöstes en sån. Jag är av förståeliga skäl just nu rätt spänd och den här orgasmen började som kramp i benet. Fittan kändes skön och kuken smekte g-punkten, men vaden krampade. Det gör fysiskt ont men jag är van, jag vet att om jag bara fortsätter stimulera och skakar ut benet lite då och då så går det över. Oftast i alla fall. Min partner är vana han med, han rör sig så att jag har utrymme att snabbt flytta benet ditåt jag vill. Så vi fortsätter knulla.

Oftast var ordet, för denna gång slutar det göra ont men det blir inte en förlösning av det vanliga slaget. Fittans muskler rör sig så där fantastiskt skönt och min klitoris berörs så att njutningen stegras… Ut genom min strup kommer ett skrik, ett hest fult kvidande. Han hejdar sig, kollar in. Jag flämtar fram mellan tårar och snor att han ska fortsätta. Den underbara fantastiska människan som lyssnat in när vi tidigare varit i starka emotionella situationer lägger handen precis rätt med ett milt tryck så att jag känner hans tyngd och madrassen, vet att jag är trygg och i det släpper jag greppet. Jag låter ske vad som sker.

Det är skrik och gråt och snor och hulkningar och smärta. Mycket smärta. Kramper som flödar genom min kropp. Jag skakar, av njutning, av att det gör ont, av att världen är en kall ensam elak skrämmande plats där jag inte har några ord… DÄR fångas jag in i en varm famn. Den gör mig medveten igen. Jag får fram på något sätt genom dimman att jag kan vända känslan, få den att matta av och klinga bort. Eller fortsätta in i den, ovetande om vad som kommer och hur jag ska hantera det. Är jag ensam i det?

– Fortsätt! Låt det lossna. Jag finns här, säger han och tar ett nytt grepp om min kropp. På precis det där sättet som gör mig trygg. Så jag fortsätter smeka min fitta, han har fått dra sig ur för det finns inte plats för honom bland slidans krampande väggar. Trycket bygger upp sig, jag funderar ett kort ögonblick på grannarna när ett av mina hesa skrik väser ur mig. Jag känner hur jag blir som kissnödig.

Då och då mumlar han saker i mitt öra, låter mig veta att han är där. Så flödar det ur mig, fittsekret sköljs bort i utlösningen. Musklerna börjar släppa sitt krampaktiga grepp om benen. Efteråt var vi tysta, ett fåtal ord. Hårda kramar och en trygg kropp att ligga nära. Jag rullade ihop mig i en sovhög med ansiktet tryckt mot hans kropp. Några av våra ritualer som binder oss samman. Kroppen sjunker samman.

Jag har inte blivit mer avslappnad, inte mer skrattig, inte lyckligare än innan, inget kändes supermegaskönt, ingenting mer än att veta att jag tillsammans med någon kan vidröra det allra smärtsammaste inom mig och känna en befrielse i det.

Alla mina orgasmer är inte sköna.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Alla mina orgasmer är inte sköna

  1. Linnea

    Alltså ärligt talat har jag aldrig känt en orgasm i fingerspetsarna. Om den här beskrivningen från veckorevyn liksom var normen så har jag svårt att se hur så pass många verkar ha problem med att veta om den andra kommit eller inte, och att så pass många lyckas med att fejka. Alltså en explosion och kramper RUNT hela underlivet och ut i fingerspetsarna låter ju väldigt våldsamt och sannolikt visuellt. Men ibland är det ju som en liten fis i rymden också.

    Svara

Skriv en kommentar!