Absurda porrbilder

Emellanåt stöter man på porrbilder som är mer komiska än sexiga. Nedanstående bild är ett exempel på en sådan bild.

För visst, jag är ingen expert på hur man bäst spelar luta, men nånting säger mig att det där är en ganska obekväm ställning att skapa lite musik i samt avnjuta lite frukt och en bägare vin. Jag undrar verkligen hur tankegångarna gick när man byggde upp den här bilden. Det är uppenbart att det är åtminstone lite ansträngning bakom det hela, man har trots allt försökt ordna nåt slags tema. Slutresultatet är dock mest komiskt.

Porr är ofta full av underhållande absurditeter. Bilden ovan är ett av de mer extrema exemplen på hur absurt komiskt det kan bli, men jag vet inte hur många filmer jag sett där deltagarna exempelvis ska knulla på ett köksgolv. Köksgolv är praktiska och användbara till många saker, men de är inte det första stället jag söker mig när jag vill sticka kuken i en våt fitta. För att inte tala om alla gamla porrklyschor som fortfarande florerar i diverse mer eller mindre förfinade och/eller groteska former – pizzabud, sjuksköterskor, skolfröknar och hela det där köret.

Vad tycker ni? Har ni skrattat åt någon komisk porrbild? Dela med er av det!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Absurda porrbilder

  1. Kajsa

    Ingen direkt porrbild som dyker upp i minnet, men ett klipp ur en Ron Jeremy film. Fred Flinta med flera… Rätt komiskt. Fast det är i och för sig många av Ron Jeremy filmerna; komiska och med glimten i ögat och väl värda att se.. Sex ska vara roligt!

    Svara

Skriv en kommentar!