Sugen i vardagsrummet

Du står kåt på knä i mitt vardagsrum. Solskenet genom fönstret och smeker din nakna kropp. Jag ställer dig på knä, handklovar armlederna till anklarna, och ganska bredbent så att fittan kan sava fritt. Droppa ner på golvet. Rätar på ryggen och smeker huvudet och nacken. Du sträcker på dig för att sitta fint. Min vänstra hand tar grepp om håret och lutar huvudet bakåt. Högerhanden smeker ansiktet och halsen, fingrarna öppnar din mun och utforskar den. Det märks att du inte tycker om att ha saker i munnen som du inte kan göra något åt men att det också gör dig kåt.

När du sugit på min fingrar får du suga på kuken. Känna hur den växer i din mun. Du står där på mitt vardagsrumsgolv och suger mig hård. Jag lägger kuken över ditt ansikte och bjuder in till att kyssa och suga på min pung. Du slickar ivrigt min mellangård. Det dämpade skramlet från handfängslen när du försöker sträcka upp händerna för att röra. En djup kåt suck från dig när jag låter dig ta kuken i munnen igen. Mina händer som smeker ditt huvud, för det ner på min kuk medan du med smackande våta läppar slickar kuken. Spänningen i ollonet när det trycks mot ditt svalg. Rosslande harklande när jag trycker på och du pressar ansiktet mot skrevet. Kuken fyller din mun. En tår av ansträngningen utmed din kind.

Jag vill se fler tårar, flera njutningsfulla tårar. Jag munknullar dig mjukt, smeker ditt huvud med håret i mina händer. Ollonet trycker bestämt mot ditt svalg igen. Jag njuter av känslan, spänningen i svalget, dina harklingar och tårarna som rinner ner för ansiktet. Tar ditt huvud i ett fast grepp och för bestämt kuken in och ut ur din mun. Den kommer ut täckt med tjockt slem, det rinner ner för din haka och över dina bröst och mage.

Viljan finns att torka bort saliven som blir kallare och slaskar över dig, men du har ingen chans. Fittan dunkar och savar, härliga rosslingar. Det droppar ned på golvet av sav och saliv. Du trycker ansiktet inåt kukroten och jag gnuggar ditt ansikte mot min pung och mellangård. Din varma tunga slickar och smeker skrevet. Jag ställer mig ovan dig så att du kläms mellan mina ben och ditt ansikte försvinner in i mitt skrev. Du ruskar på dig när du behöver luft.

Jag låter dig kort andas före kuken fyller munnen igen. Du stönar runt kuken av kåthet. Jag stönar och njuter. Kuken glider in och ut ur munnen, saliven täcker kuken och droppar ner längs din haka. Jag närmar mig orgasm och du kan höra det på mina stön. Jag munknullar dig, rörelserna blir ryckigare och starkare.

Jag drar kuken ur din mun vid klimax och sprutar över ditt ansikte. Sperman blandar sig med saliven, rinner ned över kroppen och droppar ned på golvet. Jag står en stund svajande av den sköna orgasmen och ser ner ditt stora leende. Ögonen dimmiga av kåthet…

Jag ska bara hämta andan före jag för dig in till sängen.

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”Sugen i vardagsrummet

 1. M

  Fint att se hur du skriver ännu, det gör mig varm. :)Jag fortsätter läsa hos dig ibland. Glad sommar (M:s sexuella liv).

  Svara
 2. N

  Håller med Sandra !
  Man blev lätt upphetsad och det var lite jobbigt då jag läste den på jobbet 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!