Sommar, sommar

Min kropp har fått sommarkänslor – äntligen! Om några dagar dyker Blanka upp hos mig efter att ha njutit en kort semester med Niva. Då börjar två veckor av semester tillsammans med mig. Jag kommer dock att arbeta parallellt, men vi får två underbara veckor av vardag tillsammans. Jag längtar mig tokig efter henne och längtar efter hennes mjuka, varma kropp mot min. Ser fram emot varma dagar och att komma hem efter jobbet och hitta henne helt eller halvt naken med ett leende på läpparna!

Både jag och Blanka har dock lite tunt med spännande ämnen att blogga om. Ganska vanligt om somrarna, man blir mer förtjust i att ägna sig åt varandra och ta det lugnt istället. Vi har planerat in ett stort test av lågbudget-leksaker, sponsrade av alltid lika generösa Intimera. Detta kommer förhoppningsvis att dyka upp på bloggen i färdig form innan Juni är över. Vi planerar även att åka och bada nakna, och mest troligt kommer det även att bli lite fotograferande av varandra om humöret är bra. Förhoppningen är också att vi ska kunna färdigställa den nya designen på den här bloggen också, och inleda Klumpesnusk version 3!

Förutom det hoppas jag att ni har en suverän sommar, och jag tar gärna emot många fina amatörbilder eller intressanta och tänkvärda gästbloggare 🙂

Här får ni en fin somrig naturistbild:


(Källa: ”Intimate Moment”)

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Sommar, sommar

Skriv en kommentar!