Recension: Belladot Hot & Cool

Vi fortsätter framåt i vårat tema över prisvärda leksaker! Nästa sak vi provade på var Belladot Hot & Cool. Enligt Intimeras produktsida är det ”en rolig ny bekantskap speciellt utvecklat för intima stunder. Den ger en skön värme inifrån samtidigt som intimgelen verkar kylande mot huden. En liten droppe räcker för att väcka leklusten. Har en svag doft av mentol och är särskilt mild mot den känsliga huden i underlivet. Går utmärkt att använda ihop med kondom. Aluminiumflaska med praktisk pump.”

Belladot Hot & Cool kostar 149 kronor, och vi är lite tveksamma på om den här gelen är värd det. Vi testade den och upplevde att den var befattad med en av de jobbigaste sakerna som riktigt billigt vattenbaserat glidmedel (modell RFSU Klick) har, nämligen att den torkar jättefort! Det är rejält jobbigt att känna hur saker börjar skava, när man helst inte vill att saker ska börja skava om ni förstår vad jag menar.

Svag doft av mentol kan diskuteras. Vi tyckte den luktade rejält starkt av mentol och även om mentol är en ganska trevlig doft jämförelsevis gjorde den inte mycket för att skapa erotisk stämning. Snarare påminde den oss om tandläkarmottagningar. Det tog kål på stämningen ganska fort, tyvärr.

Den fungerar däremot riktigt bra som kylgel och gav kuken en lite obehaglig samt isande känsla av att bli doppad i en påse fylld med isbitar. Tyvärr uteblev den värmande effekten inifrån och därför blev det en kamp i uppförsbacke att slutföra det sexuella. Givetvis är dessa känslor högst subjektiva, och det är ju givetvis också en smakfråga vad man gillar, men hos oss blev det inte någon wow-effekt.

Bra saker med den här gelen är förpackningen. Belladot har kanske de bästa pumparna på marknaden, och gelen är lätt att distribuera samt att flaskan är blygsam i storlek och står bra på plant underlag. På det området får Belladot Hot & Cool toppbetyg, inget snack om saken, men det säger mer om Belladots suveräna pumpar än om själva produkten inuti flaskan.

Det är en knepig sak att rekommendera just eftersom upplevelsen kan vara väldigt subjektiv. Å andra sidan kostar inte gelen så jättemycket, men om man ser till valuta för pengarna finns ändå risken att man spenderade 150 spänn på en sak som kanske bara provas en gång. Svårt att säga.

Plus:
+ Jättebra pumpflaska

Minus:
– Isande känsla
– Värmen uteblev
– Torkar jättefort

färgkuksvartkuksvartkuksvartkuksvartkuk

Tack till Intimera för Belladot Hot & Cool. Vill du prova på själv? Köp Hot & Cool hos Intimera, glöm inte bort att använda rabattkoden ”klumpesnusk” för 10% rabatt på din order oavsett storlek!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!