”Hon får säkert inte ligga”

Tydligen är det ju äckligt med kvinnor som inte rakar sig under armarna. Åtminstone om man tror en självutnämnd elit av mansgrisar runtom på den svenska delen av internet. Eller ja, runtom i världen överhuvudtaget, verkar det som. Visst är denna nedanstående kvinna äcklig? Helt motbjudande, hon får säkert inte ligga alls. Eftersom hon är så motbjudande och inte bejakar sin kvinnlighet genom att konstant raka bort allt hår förutom det på huvudet.

Eller nä, jag tror hon får ligga precis hur mycket hon vill. Med killar eller tjejer som är lite mindre skadade och som inte upprörs över såpass triviala saker som huruvida nån har hår under armarna. Eller på armarna. Eller på benen. Eller t.o.m. på fittan.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ””Hon får säkert inte ligga”

 1. Richard

  Jaja… med alla dessa som dissar kvinnor med behåring så blir det desto fler till oss andra 😉

  Svara
 2. Linnea

  Jag undrar överhuvudtaget när min kropps blotta existens blev en öppen inbjudan till alla med snopp att bedöma dess liggbarhet helt opåkallat. Liksom, vad bryr jag mig om Roffe 18 år i Säffle vill ligga med mig eller inte? Vad är det som gör att Roffe, trots att det är osannolikt att vi ens kommer att träffas och råka hamna i någon form av intim situation ändå känner behovet, nästan plikten, att vädra sina åsikter publikt? Hur kan man tillmäta sig själv så stort värde liksom? Herregud.

  Kan i övrigt tillägga att vare sig håriga ben, armhålor eller fitta någonsin hindrat mig från att få ligga, och jag har en gnagande misstanke om att om jag erbjöd Roffe och de andra internettrollen som sitter och spyr galla över sånt här lite action så skulle de inte säga nej.

  Svara
 3. Cookie

  Otroligt vacker kvinna. Gillette borde omedelbart ignoreras tycker jag. En människa är definitivt mer än sina hårstrån!

  Svara

Skriv en kommentar!