Blankas leksakslåda

Välkommen in i min leksakslåda.

Jag tycker väldigt mycket om leksaker. När jag satte mig ned för att skriva började jag tänka på varför jag tycker man ska ha leksaker och märkte att jag började skriva försvar om att jag har inte leksaker mot ensamhet, för att rädda ett stillastående sexliv och så vidare. Svaret på varför jag gillar leksaker är enkelt, det är leksaker. Det är roligt! Mer förklaring än det behövs inte tycker jag.

Här är min leksakslåda:

Svarta LELO Isla är bra, men de platta kanterna känns ibland störande. Den rosa fick när vi recenserade den öknamnet Pink Flopp för att den tyvärr inte uppfyller ens mina lägsta förhoppningar. Det röda bondageljuset har jag bara använt en gång, mitt råd är att köpa vanliga ljus och vara försiktig istället för köpa sånt här dyrt specialljus.

LELO Siri som ligger i mitten är min absoluta favorit! Keramikstaven Lovemoiselle Noemi kommer på en klar andra plats. Ceriserosa LELO Lyla har också blivit en favorit. Lila U-et We wiben 2 var rolig testa, men den tas sällan fram när vi har sex.

MagicWand ger orgasmer som känns annorlunda, kan inte beskriva dem bättre än så, och jag vill helst inte bli handsmekt efter en stunds användande av den så den är för trötta kvällar när jag vill nå snabb maskinell avslappning. Den går dock också att använda för att skapa fontänorgasmer, vilket kan vara roligt då och då.

Längst fram ligger Fun factory Share. Jag tycker den är svår hålla på plats med slidmusklerna om jag samtidigt ska njuta av sexet, det är dock en sexig känsla att ha penetrerat Niva och bli knullad av kvinnor med den.

Analleksaker är också härligt leka med, det går i vågor om jag vill använda dem på mig själv eller främst på andra. De tre svarta analpluggarna Liqourice Dip är prisvärda favoriter!

Glasstaven Icicles no8 var från början en besvikelse, även när vi testade den som analstav före recensionen. Den visade sig dock växa med njutningen, numera används den flitigt och är den första analleksak jag använt vid onani.

I den här bilden har vi också tre av de sämre köpen jag gjort genom åren. Lila staven har aldrig blivit använd vilket gör att jag inte kan ge den något omdöme men dess batterier fastnar i den och jag blir irriterad över såna små saker.

Den orangea ska stimulera prostatan, men hittills har den sällan fått tillträde till mäns anal och de få som testat har sagt att den är obehaglig. Kulbandet var en av de första sakerna jag köpte då min dåvarande Herre hade använt ett på mig och jag njöt obeskrivligt av det, men varje kula har små utbuktningar på sig så jag finner dem obeskrivliga – på ett negativt sätt! Tyvärr så mycket att jag inte använt kulband sedan dess.

Här har vi gamla godingar, som tyvärr hamnat långt ner i lådan sedan jag fick Siri. Alla är lågprisalternativ och de har varit bra sådana. Billigast och gav glädje längst, men nu har gett upp andan, är den lilla gula pocketvibben. Jag tror det var en femtiolapp jag gav för den. Den gröna hade långt före jag mötte Klumpesnusk i verkligheten fått smeknamnet Klumpesnusk, av privata orsaker, och då den namngavs hade jag inte en tanke på att ”den där bloggaren” en dag skulle vara en av mina främsta, mest uppskattade sexleksaker!

Här kommer en överraskning. De ljusblå-rosa kulorna är Luna Beads från LELO och de är inte fantastiska! Den första leksak jag köpte var Smart Balls från Fun Factory och den är fortfarande favorit när det kommer till denna typ av leksak.

Jag använder gärna olika typer av kondomer, handskar och glidmedel för att de förhöjer och skapar möjligheter för lekarna.

Så BDSM-delen av leksakerna:

Jag använder främst det långa läderbältet när jag piskar. Alla tre är hemgjorda av Niva. Skohornet var tänkt för sex, men används sällan till det. Jag gillar hemmagjorda saker när det kommer till leksaker och speciellt då det kommer till BDSM-saker.

Vill ni ha en egen leksak kan ni köpa den från Intimera som har flertalet av de ovan. Ange rabattkoden ”klumpesnusk” när ni lägger en order och ni får 10% rabatt på hela ordern, oavsett hur mycket ni köper. Lycka till!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Blankas leksakslåda

  1. Anders

    Att använda olika sexleksaker förhöjer njutningen för båda,Oavsett man använder dildos el piskor.

    Svara

Skriv en kommentar!